20.09.2006, 10:21
1549
.Mogoče pa kakšen Kolosej, sem zasledila, da se tudi tam srečujejo nosečke.No drugače pa jeeee za sončka, bi šla zdaj s takim veseljem ob kakšno (najraje morčka) čičat pa kakšno fajn revijo ali knjigo čitat.Jaz še kar o morčku sanjam.Najraj bi vidla, da bi šla še za kakšne 14 dni na morčka potem pa ene parkrat spat pa bi bil že december, pa naša bebica v naročju.Joj sem se spomnila na Emamair, upam da je vse ok z njo in njenima sončkoma.Pa spet kar nekaj čvekic pogrešam:Najo, Severnico in R1to pa še katero sem izpustila.Kaj babuške kje uživate?Zdej grem pa malo moja donatorja za vozička (babi in dedi) pozdravit, sta ravno iz vikenda pridrvela. čav, čav.
Barbk
21.09.2006, 14:29
1549
Buškica res lepo,da nas obveščaš kako kaj z našo Emamair.R1ta me v tvoj uspešno opravljen zagovor diplome sploh ne dvomimo!Pa vseeno držim pesti za čim manj treme, pa javi seveda!Moj_moj tale slaščičarna Orehek v BTC-ju je pa res super ideja
.Ženkica a sta vidva že kaj sestavljala previjalno, mene je kar mal na rito fliknilo k je tolk enih vijakov...no pa saj to mojmu lubeku kar lavfa.No tolk zaenkrat, grem kosilo naprej kuhat, da ne bom kaj zažgala. Čav, čav..
Barbk

.
oz.
. Pa sem še vedno slabe volje.
Jutri nastopim v 30. teden in sem do sedaj pridelala že +10 kg-jev.
Mater, in to čisto po lastni krivdi, nimam nobenih izgovorov; pač, preveč sem jedla zadnji mesec in pol. Očitno se bom morala kruhu in sladkarijam čisto odpovedat, ker tako pač ne more it več naprej.
- nemogoče!!!!
, zdj spet lažje diham
.
v Ljubljani. Jaz sem pripravljena celo organizirat, pa je najbolj, da tista, ki bi prišla, naj mi pošlje ZS, kdaj ima čas.
babuške,
in sem šla že ob devetih zvečer spat. Sem računala nate, da jo boš ti prej, da jo boš poslikala in mi poslala fotko
Kako se bom počutila ob tem čez mesec dni, še ne vem.
neke male alergije.
? Kje v Lj ali na primorskem se da kupiti modrčke za dojenje, pa da ne pustim tam ogromne vsote denarja.
. In pol mi ni dalo miru da nisem vse pregledla preden sem šla spat. Komaj čakam da pridem dans domov in nadaljujem z pregledovanjem in sortiranjem
s sokcem na svojo opravljeno maturo!Ja Naja pa smo te spet dočakale, ti potepenka...Kar se tiče del pri novih stanovanjih ali hišk pa vedno drži, da dela kar ne zmanjka.Naju nekaj malega čaka zdaj do decembra, ostalo pa pride na vrsto spomladi, ko naj bi bila končno na svojem!!A ste že vse dale čez materinsko šolo?Jaz upam, da mi bo uspelo zdaj oktobra.A vaši srčki so bili z vami?Manetka jaz sem že začela
za ponedeljek.Ženkica jaz sem za torek, pa se ti pofočkam še na ZS, upam da nas bo čim več.
ena mala tortica za vse
odgovarjalo (sem pa jaz tudi slišala glede umivanja glavice in sem se odločila, da pač kupim poleg še banjico...
Mogoče si bo moj