Tintara uživaj v šopingu.Jaz bi tudi pa so kartice že mal breje...
barbk - Kaj pa to pomeni? Dons sm pa jaz mislila, da me bo pobraloo...
A so kartice BREJE, če se na testih ČRTICE spredaj rišejo???Nora fora
Upam, da jo prav zastopim, ker že 2 dni ne jem sladkarij in sem taka, bolj čudna...
Danes sem imela test za cuker(50g): vse ste jamrale, kolk je zanič in full sladko in nest s seboj limono...
Pri nas v laboratoriju za to limono še niso slišale. Celo preseneča me zdaj, ko sem prebrala, da moraš pridit tešč in da dan prej ne smeš jemati zdravil in C vitaminov... (to pa je v limoni; čeprav je v centramedmami, ki jih jaz jem tudi... too late...)...
Skratka, od včeraj zvečer nisem nič jedla in pila in ko mi je "ponudila" pol litra sladke vode, se mi je kar zasmejalo, samo, da sem dobila nekaj za pit,

je pa tud pol full brcal, ker sva končno do cukra prišla
Jaz bi še kar na ta kratek test hodila.... Ne, saj se hecam - to čakanje na kri, pa na izvide, pa pri G...
Še dobro, da imam čas.
Zdaj pa je čas za ZAJTRK in za sprehod, če se mi bo dalo. Ob samem sadju in brez cukra jaz res ne funkcioniram tako, kot bi bilo treba.
In da bi se morala še vsak dan (dobro) uro v eno smer na šiht vozit in tam efektivno razmišljat 8-10 ur...
Zih bi dol padla!
Zdaj bom pa tudi, če ne utihnem in ne začnem jest! Al pa bom morala pozabit na 10 prstno tipkanje in it spet po starem... pol pa tud moji posti ne bodo tako dolgi, k se mi ne bo dalo... IDEJA!!!
Če je Klemen na trenutke z nami, pa nam lahko malo (na skrivaj) opiše, kako bodoči očetje čakajo na december... Se bojim, da jih malo zapostavljamo, razen, ko je treba v trgovini stvari v vrečke zložit, pa jih plačat :) pa odnest, seveda :)
LP vsem

+ predstavniku bodočih očijev

!