Jaz včasih mislim kolk bom napisala pa kaj-pol se pa kar nekje izgubim.
No pa res kakšnem dan je tle pri nas bolj tiho, no pa mislim, da pol vse kar nadoknadmo, a ne.Pa tudi vse ne moremo biti takšne velike čveke-ene pač bolj čvekamo, kakšne pa malo manj-v glavnem pa ste vse, brez izjeme,
!!Aja o teh prevlekicah za lupinco-a se ne dajo pri teh novejših modelih oprati?Moj_moj se mi zdi
, da si zadnjič omenla da imaš maxi cosi lupinco...a si že kaj pogruntala, če se da oprati.A ve že vse brce oz. gibe štejete?Meni pa G še nič ni rekla, da je treba že kaj šteti
.Joj mene pa danes tako v fifiki (beri nožnici) špika oz. me kar tako čudno boli.Kaj za .... je to?Mogoče je pa treba mal v
skočit in malce potelovadit.Da se še malo pohvalim-končno smo dobili cotke za našo žabiko in danes veselo
jutri pa akcija...
.Šibam
...

Finski znanstveniki so odkrili neobičajen način, ki pripomore k boljšemu imunskemu sistemu otrok....
Vse o vrtcih

Preverite učinkovite recepte domačih zeliščnih zdravil, s katerimi lahko sebi in svoji družini ok...
Zdravje in nega
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!