Jaz včasih mislim kolk bom napisala pa kaj-pol se pa kar nekje izgubim.
No pa res kakšnem dan je tle pri nas bolj tiho, no pa mislim, da pol vse kar nadoknadmo, a ne.Pa tudi vse ne moremo biti takšne velike čveke-ene pač bolj čvekamo, kakšne pa malo manj-v glavnem pa ste vse, brez izjeme,
!!Aja o teh prevlekicah za lupinco-a se ne dajo pri teh novejših modelih oprati?Moj_moj se mi zdi
, da si zadnjič omenla da imaš maxi cosi lupinco...a si že kaj pogruntala, če se da oprati.A ve že vse brce oz. gibe štejete?Meni pa G še nič ni rekla, da je treba že kaj šteti
.Joj mene pa danes tako v fifiki (beri nožnici) špika oz. me kar tako čudno boli.Kaj za .... je to?Mogoče je pa treba mal v
skočit in malce potelovadit.Da se še malo pohvalim-končno smo dobili cotke za našo žabiko in danes veselo
jutri pa akcija...
.Šibam
...

Nekatere družinske navade in običaji se oblikujejo same po sebi. Lahko pa se odločimo in zavestno...
BLOGERJI

Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov ...
Ideje za igro
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!