IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija
ali pa ji dela jezik hitreje kot pamet
A si mojo opisala?
Moja tud ne tuhta, preden zine, pa tud potem ne tuhta nič.
O Anonimna a imave midve isto taščo????
Mene kar skrbi kako bo ko bo otroček zunaj. Nič ne bo dobro zanjo, čisto nič. Take klaftra, da te mine.
Od kar sem noseča se pritožuje kako oblečena prihajam k njej na obisk. To nedeljo me je na poti k njej poslala še v trgovino (tja kjer ona dela) in ko sem prisopihala z polnimi vrečkami skozi vrata, je doživela živčni zlom, češ kaka hodim v trgovino, pa kaj si bodo mislili ljudje, njene sodelavke ajojoooooj... Bdw oblečen sem imela spodnji del trenerke (15.000 sit), modro majčko in moder pulover-čisto ql. Ampak zanjo bi morala bit oblečena kot za v opero!
Vsakič ji zabrusim, če si misli, da je kraljica, da bi morala k njej hodit oblečena kot za na parado. Pa mi odgovarja, kako lepo se je ona nosila med nosečnostjo: čudovite obleke, pa opankice z vrtoglavo peto... Jaz jo čukasto gledam in jo sprašujem kaj je imela v glavi, da je še v 9 mesecu nosila visoke štikle, ona pa mi vsa ponosna pove, da je šla še rodit v vrtoglavh petkah, pa kako je šla pred tem še k frizerju in kako lepo se je naličila... AAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Se ti čisto zrola, vam pravim. Sam je škoda besed. Čez eno uho not, čez drugo pa ven. Samo to nedeljo, se bom ob prvi pripombi vsedla v avto in odpeljala domov. Ne vem, a bom morala oblečt svojega malčka za njene obiske v zlate oblekce
Matr nekaterim šmi v glavi! Itak k ni nč noter, pa pol odmeva vsaka misel k slučajno noter zaide