07.04.2006, 16:19
2044
Mhm. Točno to ti je povedala viv. Da starši v cerkvi zganjajo večjo galamo kot otroci. Zakaj se potem ne držijo tega, kar si citiral (Jezus blagoslavlja otroke) , jim ne dovolijo, da letajo, hodijo okrog, gledajo župniku v bukve in še kam, namesto tega pa vpijejo ššššššššššššš in stokajo in zavijajo z očmi in s sklonjenimi glavami rdeči od sramu opazujejo, kateri od sosedov jih gleda in se zgraža.... Mar se ne držijo Njegovih besed : »Pustite otroke in ne branite jim priti k meni, kajti takšnih je nebeško kraljestvo.« ?
p.s.
V naslednjem prispevku pa spet uporabljaš slavno množino : " Če misliš da se bojimo odgovarjat na "neugodna vprašanja".
Ma kdo " vi "? In zakaj se počutiš poklicanega, da odgovarjaš kot "mi" namesto anonimne? Kot vi verniki, kot vi, ki veste, kaj in kako, kot vi, ki morate držati skupaj ? ...Vse te zadeve me pri "cerkvenih" zadevah dejansko motijo. Ampak ne tako zelo, da bi se še naprej pretirano ukvarjala s tem., ker je zunaj sonce. Ampak, to je samo moje mnenje in prepričana sem, da se tudi kdo drug ne namerava pretirano ukvarjati z njim.
p.p.s.
Vesela sem zate, ko praviš, da nisi imel splava : " Splav. Sam ga nisem imel, poznam pa jih veliko, ki jim je še danes žal za to.."
p.p.s.
Mi bomo tudi barvali jajca; pa letos bom namesto običajne orehove potice spekla "potratno" . Upam, da mi bo uspela.

Pa Mirno bom še v nedeljo na butarce pelala, ampak bo Gaber v pripravljenosti nekje okol cerkve, če jo bo treba pobrat.
. Kaj v bistvu to sploh pomeni? Nekristjan ziher ne, bolj nekaj v smislu zlodeja, če se ne motim, a ne?
)