writing-img

RE: velika noč

clock-img

07.04.2006, 16:53

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Barbs
V naslednjem prispevku pa spet uporabljaš slavno množino : " Če misliš da se bojimo odgovarjat na "neugodna vprašanja".
Ma kdo " vi  "? In zakaj se počutiš poklicanega, da odgovarjaš kot "mi" namesto anonimne?  Kot vi verniki, kot vi, ki veste, kaj in kako, kot vi, ki morate držati skupaj ? ...Vse te zadeve me pri "cerkvenih" zadevah dejansko motijo.

MI smo občestvo. In tudi ti si občestvo, kadar to želiš biti. Lahko pa nisi. Kakor ti paše. Lahko te pri cerkvenih zadevah motijo, samo cerkve ni brez občestva. Ke ni vsak zase ampak drug drugemu.

Kot mi, ki vemo kaj in kako - vemo za nas. Pa ne uspemo vedno, čeprav morda vemo. Nihče ne pravi da moraš tudi ti. Nihče te ne prepričuje da daj tudi ti. Edino kar je je to, da razlagamo zakaj tako mi. In to te moti.user posted image

Mi moramo držat skupaj in še malo več. Tudi z vami želimo držat skupaj. Kadar ste pripravljeni.user posted image

clock-img

07.04.2006, 17:11

clock-img

Anonimen

Spliš, pa na Mišo ne pozab. Pa mogoče še unadva...Travido in Sovico. Mogoče pa tud njih zanima user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem