IZVIRNO SPOROČILO: Ankica
Zelo lepe slikice, le kako vam uspe? Kristina se takoj požene proti fotoaparatu in jo je nepomoče slikat v kakšni posrečeni pozi
.
hi hi ankica...pri nas pa točno ve, da ko vklopim fotoaparat, da se bo bliskalo in začne takoj ful mežikat. tko da na polovici fotografij miži ali pa ime res neumen izraz, ker je ravno v trenutku mežikanja...
ja....jedenje z žlico je v vrtcu nujno zlo in se ga navadijo zato, ker sicer predolgo čakajo na vrsto. v povprečju pride 6 otrok na 1 vzgojiteljico...pa jih nahrani vse naenkrat če lahko...
zdejle sem malo šla pokukat če je jasno in se vidi lunin mrk...pa se...super zadeva. meni so tile pojavi prav fajni. sem malo slikala, pa pol bom še malo ...
nenya...za slikanje med kopanjem uporabimo zoom in slikamo izza ovinka...hi hi hi
joj nič ti nisem fouš, ker začneš delat. upam, da ti ne bo prehudo.
naša je danes ko smo bili pri mami in bratu poklicala strica po imenu (Grega) in je bilo fuuuul lepo slišat (no...ni bil pravi RRRRR) ampak sem pogledala brata in je kar "bunke zametal" ko je slišal. Se mu je zdeeeelooooo....uf...
tist voziček s kockami mislim da ni namenjen temu, da otrok v njem najde oporo za svoje prve korake. bi bolj rekla da je kao nakupovalni voziček napolnjen s kockami...
ja zvezdica to je pa naše prekletstvo. ko končno otrok pridno spi, se pa me zbujamo zakaj je tiho in če je vse v redu ipd. groza ane...
joj...spet bom zatežila s tem podaljšanjem porodniške. a katera ve...a ne bo prepozno, če bom tako pozno vložila za podaljšanje. Sem malo brskala po RR, pa jih je kar nekaj navedlo, da vsaj 1 mesec pred potekom moraš vložiti. Samo kaj ko smo mi šele zdaj začeli s fizioterapijo... a se kateri kaj sanja.
mi bomo letos torto naročili. sicer jo raje delam sama s tistimi kupljenimi oblati...no...tako bom naredila za domače. za tiine sovrstnike in njihove starše pa jo bomo naročili. takrat bom imela z drugim preveč dela. verjetno pa bo gor veliko živali in bo kakšna sadna.
Lepo se imejte...grem še naprej gledat popoln lunin mrk...
lahko noč