alička tale vaša frajla pa zna fajn salutirat...bo za v vojsko z meto...hi hi hi ena bo sklece delala druga pa salutirala...
Naš bo pa mirno stal oz. ležal, ko bo imel napad trme

Madoniš, sej jih bo hmalu za cel bataljon
Katarina, bravo za napredek.

Zdaj bo pa punca čvekala in še okoli kolovratila! Marelica, ko boš pa ti že lepo okrogla, bo pa začela tekati in jo boš lahko lovila - bo poskrbela da se ti ne bo nabralo preveč kilogramčkov
Mojčika, ste dobili nov zobek, da je MM zopet začela jesti? Super! Mogoče je pa samo imela malo jogurtovega posta.
Zvezdica, kje ste pa kupili tole spalno vrečo? Nik ima tako dekico, pa jaz ta veliko deko, spalnih vreč pa še nisem opazila.
Ja naša varuška ima kar precej veliko skupinico. Ampak saj v vrtcu jih tudi pride toliko na eno vzgojiteljico. Ima pa precej red, kar je meni prav. Ob pol enajstih grejo spat, tačas jim pa ona skuha. Pa kar mi je zelo pomembno je to, da grejo vsak dan ven. Tudi če pada dež, so pa pačpod streho. Se bo pa mirkal na kmetiji, kar pomeni tudi domača hrana.
Marelica, sej če bi jaz takole še enega mirkala, bi to delala na črno. Itak to samo v primeru da res ostanem brez službe. Je pa tako kot si ti rekla - po določenem času si totalno aut in je potem po mojem kar težko službo dobit. Pozimi sem imela možnost spoznati sistem zaposlovanja na Nizozemskem. Tam imajo po eni strani ful neprijazno politiko materinstva, po drugi pa ful prijazno. Pripada ti namreč samo 3 mesece plačane porodniške, po drugi strani imajo pa ful prilagodljive delavnike. Ni namreč noben kunšt dobiti službo za polovični delovni čas, ali pa da delaš 4 dni na teden - potem se pa zmenijo da žena ne dela v petek, mož pa v ponedeljek in je otrok samo 3 dni v vrtcu, 4 pa s starši. No pa še en kup variacij je.
Sem vas že nekaj časa nazaj hotela vprašati katere plenice uporabljate. Mi smo namreč prisegali na nemške Pamperske. Potem je pa zadnje tri tedne mali imel non stop plenični izpuščaj in sem zamenjala plenice (no sej po mojem je imel izpuščaj zaradi antibiotikov). Pa sem za probo kupila Hoferjeve plenice. Kero presenečenje!!! Ful se mi namreč zdijo dobre. Zdaj jih imamo že skoraj en teden in se nam super obnesejo. Za ponoči imamo sicer še vedno Activ fit, ker smo pač ziheraši in še nismo sprobali, ampak jih bomo sporbali tudi za ponoči. Aja, cena je pa ful ugodna 10 EUR za 62 plenic.
Ful su lušne slikice vaših malčkov! Se moram tudi jaz potruditi in kakšno nalepiti. Sem jih pa vsaj v album dala par, če jih hočete pogledati.