IZVIRNO SPOROČILO: Pokora
Sem pozabila pripomniti glede kapice. Jaz mu bom še vedno vsaj nekaj časa dajal kapo na glavo. Sem pa zadnjič iskala tako spomladansko, bombažno kapico, ki ima ušatke (tiste polkrogce ki pridejo čez ušeska) in štrikec za zavezat, pa jih nikjer nisem našla. Jih je mogoče katera kje videla?
baby center je imel pred kratkim točno take na popustu so bile 650 sit, če se ne motim. mi smo kupili dve. poglej tam...ziher jih imajo, če ne najdeš pa popvrašaj.
super katarina. vem kakšen podvig je to pri "naših kilah"...
ja eya...definitivno je to Bled. Mi smo bili prejšnjo nedeljo tam. super je bilo. smo v Zaki na pomolu imeli dekico in se martinčkali.
punce...držite pesti jutri popoldne okrog šestih, da prodamo stanovanje. pridejo eni, ki so si ga že ogledali in so fuuul zainteresirani. se pridejo pomenit...
krista...sej po moje pobirajo v arboretumu skozi celo leto vstopnino...mar ne?
joj melissa...kakšni očki...
zvezdica...a ste jedli pri ribiču v izoli? joj...mi smo tam naleteli na celo polomijo (no jaz in mami) ko smo bli. katastrofa, tko da ne grem več nazaj. no...v izolo ja, ker imam tam taščo, ampak k ribiču me pa ne zanese več.
mi uporabljamo mullerjeve plenice jih je 42 za 1440 sit in so tud ful dobre. smo zelo zadovoljni.
mojčika...ne me izdat, ampak jaz bolniško lahko dobim tko...na lepe oči...mal pojamram, pa sva zmenjeni.
danes sem na pošti oddala vlogo za podaljšanje. držite pesti. sicer pa resnično upam, da dobim odgovor pred koncem meseca, preden grem v službo. so rekli da traja 2-3 tedne. uf...kar dolgo.
lahko noč punce