prej sem brala da naj bi s 1.9.2008 bil brezplačen vrtec za drugega vpisanega otroka in seveda potem tudi vsakega nadaljnjega. upam, da se obdrži. je na ttxtu na str 116 blo....kolkor sem dobila občutek so se to že kar odločili...
Ja, je res, samo eni poslanci (npr. Gaber) so proti, tako da lahko še vedno v vodo pade. Tudi jaz sem sicer dobil občutek, da so se že odločili.
Ja, na uni slikci se pa res vidi, da je Tia ˝uživala˝ pri frizerju

. Našo pa kar doma strižemo. Enkrat smo jo sicer peljal k frizerju, vendar se mi je potem zdelo brezveze, saj jo tolk zna tud moja mami postrižt. Drugače pa ne dela pretiranih problemov oziroma ni nič bolj nemirna kot ponavadi, če mora sedet pri miru.
Tudi mi smo slabo spali, je Brina glasno protestirala ko jo je Nenya dala v posteljico, ker je bila še lačna. Zanimivo je to, da se jim tisti pravi jok razvije šele proti koncu nosečnosti. Prve dva dneva je bolj stokala kot jokala, če pa je že jokala, je bilo zelo potiho...danes je bilo že tako naglas, da sva se zbudila oba z Mino. Mina je najprej glasno protestirala, ma preden sem prišel do nje, da bi jo dvignil, je že spala naprej, kar pa ne bi mogel trdit za sebe.

Pri nas se načeloma glasba ne vrti tako pogosto, ker nas je preveč v hiši in ima vsak svoj okus. Zaenkrat sem ji predvajal samo še otroške pesmice, se bo spremenilo, ko se preseliva.
Včeraj so nama prišli montirat spalnico, zdaj imava po novem omaro brez vrat

. Ko sta monterja odšla, sem poskušal položit latofleks na svoje mesto in je za 1 cm prevelik

, bo zgleda treba žago prijet v roke in naredit po svoje. Prejšji teden so nama montirali vrata...brez stekel...so jih odpeljali nazaj in bi morali prit že v torek...jih še zmeraj ni. No to so skrajšane verzije, daljših verzij rajši ne povem. Ne razumem, kako da naša lesna industrija ne propade, verjetno je problem v tem, da so vsi enako nesposobni, tako da so taki zapleti kar običajni.
Edino kar je bilo včeraj OK, je bilo to, da so mi pripeljali moj pregrešno drag jogi iz lateksa, ki smo ga zaenkrat polegli v dnevno sobo. Ko ga je Mina zagledala, se je šla takoj vrečt nanjga. In potem sva oba ležala nekaj časa na tem jogiju sredi prazne dnevne sobe.
Se še slišimo.