Meni je AMZS pomagal, so mi vdrli v avto, v roku 1 min , čakala sem jih pa 5min
Hi hi, zdaj vidim da nisem samo jaz tako zmeden, da se zaklenim v avto

....hvala za informacijo, upam da je ne bom nikoli več rabil. Uf, MM bo pa postala jutranja ptica, že ob pol šestih, kruto.

. A šole začnejo tako zgodaj...to si pa nisem mislil. A imaš slučajno jutranje varstvo čez.
Tudi
Maychiki hvala za ponudbo prevoza ob nasledjem zaklepanju....ma tud bi rajši videl, da ne bi bilo potrebno.

Aja, mogoče si opazila da zadnje časa nisem več največja klepetulja....odkar sva se preselila nimam več toliko časa, čez en teden bo boljše, grem v službo

.
Joj,
Flecker, moje sožalje...tele v službi pa ne rabijo komentarja. Sicer pa, upam da bo to z novo službo ratalo in da bo čimmanj stresno....se mi zdi, da slabše od tvoje zdajšnje službe skor ne more bit.
O, a Zvezdica bo tudi kmalu imela rojstni dan. Moram rečt, da jaz svojega rojstnega dneva 3 tedne nazaj sploh nisem proslavljal, se mi zdi ful grozno, da se tako hitro staramo, se mi zdi da sem bil še včeraj v srednji šoli.

....no saj vem, da bi moral malo bolj optimistično gledat na stvari.
Danes so nam montirali internet od siola. Ne vem, zakaj na svojih straneh ne napišejo, da moraš večino kablov itak sam potegnit in da oni pridejo sam pokasirat in par konektorjev pričvrstit

. Pod ime montaža sem si očitno predstavljal napačne zadeve, sedaj imam pa problem, ker imam 20 metrov UTP kabla in dva konektorja, ki jih brez posebnih klešč ne morem prepričat, da bi se združili...no saj bomo že nekako, samo malo sem jezen na tele iz telekoma....vsaj internet mi dela 100/h.
Drugače je bilo pa današnje vreme res grozno..nekaj časa je padalo, potem spet pa spet ne...z Mino sva se peljala iz Kranja ob petih popoldne in se je začela kar jokat in se je jokala do doma, kar za brezveze

...doma je bilo pa OK.
Zdajle imam Brino v naročju, se mi joka že eno uro, mislim da je lačna....ups, mislim da imam mokro majico, mi jo je mal cuzala...Nenye pa ni doma, čeprav je samo skočila nekaj k svojim domov iskat. Upam da bo kmalu prišla.
Kako je pa kaj Marelica, a ste praznovali?
l.p.
Rok