IZVIRNO SPOROČILO: Krista28
Oj, Maychika, ne se z rafaeloti basat k ti bo žal. Saj veš kje ostanejo,
!!
hi hi krista...sej ne vem če se sploh imajo še kam naložit...sicer se pa včeraj pol nisem nič basala, se pa danes. hi hi
eya. jaz sem kupila kar za 12, 24 in 36 mesecev...za 24 ji bojo tudi lih za glih, ampak sem računala še na naslednjega, da bo imel kaj novih ali pa čim manj ponošenih bodijev.
evo marelica...sem naši pikici v trebuščku prenesla tvoje pozdrave. na čase je tako živahna, da je kaj. no...naj bo zdaj živahna, pa pol taka zaspanka kot jaz in ati in Tia...pa bomo vsi zadovoljni.
kar se tiče Tiinega puzanja kar napreduje. Zelo je že hitra. Hodi še ne, čeprav pa zelo rada hodi tako, da jo vodimo za rokice, pa še to jih damo tako nizko, da se sama drži za roke in gre... to ful uživa in bi cel dan. Vstati še ne more (kar je pa skorajda pogoj, da bo sama kam se namenila), pa ravnotežje jo še fejst daje...se mi zdi da jo desna nogica pri tem kar malo ovira, ko ima tako na ven zvito, tko da ji rajši kar čeveljce gor damo, da je bolj stabilna, pa še nogico lepše pol drži. no to je to zaenkrat o njenem puzanju. Je pa zelo pridna. Tudi pri vstajanju jo vzpodbujamo in jo učimo in pomagamo in ji gre vedno bolje, vendar pa mislim, da so samostojnega vstajanja ji pa še manjka no.
klepetulja je pa taka da ne moremo verjet. skoraj je ni besede, ki je ne bi ponovila....če se mi bo dalo bom kasneje malo naštela, ampak je to že toliko besed, da se mi res ne da razmišljat...
barba....mogoče tko strogo deluješ, pa se te bojijo. sej prav....naj imajo eno strahospoštovanje pred tabo...ko bo čas boste pa že neumnosti pokal skup....
no mojčika ti si pa le ne beli glave...za MM bo dobro poskrbljeno, ti pa se spočij in pozdravi.
lepo bodite...grem še mal garat (barba...beri ... delat nakit)
lahko noč....