IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*
Marceli je imel spet "obdobje mama". Mislim, da je to od tega, ker je šel možek po več kot 2 mesecih spet nazaj v službo in je mali dejansko šele sedaj resnično " v varstvu". Od trenutka ko pridem iz služe pa do takrat ko zaspi se me drži kot klop. Samo mami, mami, mami...se sliši. Pa lahko ga imam v naročju, pa bo on še vedno mami, mami, mami....pa ne, da bi težil..samo ves čas mora moje ime ponavljat. Zjutraj me pa samo za roko vodi po stanovanju pa mi razkazuje stvari...pa tako se boji, da bom spet šla
.
Tako in točno tako je pri nas še vedno. Tudi ponoči me išče, pride k meni spat, pa še to ni dovolj, se zbudi, me kliče, šlata in dokler se ne oglasim, je panika. Tašča se samo čudi, ker pri njej spi po 12 ur brez kaj, samo pri nas je pa potem hudo, ker se še bolj zbuja, me še bolj išče. Pač ve, kdaj je doma in kdaj ne. Jok, če opazi, da bo ostala v varstvu, pa je nepopisen, morava z možem smuknit, ko ne gleda.
Danes smo imeli sistematski, mala ima 12,2kg, sem mislila, da ima več, in 84cm, cepljeni še nismo bili, HB ima 140

, smo pa prehlajeni in temu sledi, da imamo povišano sedimentacijo, 13... Nosek je zamašen, skratka noči so luštne, smrči kot mali medo.
Pri nas je vreča edina rešitev za toploto, ne morem reči, da jo mara, a kaj naj, 5min je pokrita, pa čeprav jo pokrijem, ko že trdno spi.
Dnevi so kratki, delam kot nora, popoldan ta teden še v bazenu s petimi 4-letniki, ki bolj malo slišijo

, so pa simpatični.
Lep sončen dan in LP