IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja
Tina - bi ti jaz prišla za model, pa moj nohtek na mezinčku še zdej ni čist ok!!! Jaz ne morem verjet, da je ta zadeva tak trdovratna. Je pa res, da ko sem bla v porodnišnici in še potem nekaj časa nisem mazala zaradi bebija. pa je šlo kr nazaj!
No upam, da zdej zrihtam. Se pa že konkretno dolgo vleče.
Ali si poskusila z Nail-repairom? To je tisti svinčnik. Saj imaš probleme zaradi glivic, se prav spomnim? Ker meni je tisti res rekordno hitro pomagal. Fino je, ker ga lahko namažeš po površini nohta in potem prodre to pod noht. Canesten pa traja dlje in še pod noht ga mažeš. Jaz moram reči, da se mi je popravil noht v 14 dneh, pa sem imela tudi kar daleč glivice razraščene - nekje do 1/3 nohta, če gledaš od blazinic proti zapestju. Sem si pa potem za preventivo mazala še kakšen teden. Zdaj imam vse nohte b.p., kar se tega tiče. Je sicer draga zadeva (okrog 20 €), ampak pomaga pa 100/h.
Jaz imam pa danes noro v službi - se selim v drugo pisarno. Sodelavka je šla v pokoj in zdaj bom seveda jaz tista, ki moram iti sedeti na njeno delovno mesto. Prevzela bom njeno delo, delala še svoje zraven, moj naziv bo ostal pa isti - seveda tudi plača

. Upam, da mi uspe, da najdem kaj drugega, ker takole ne bom več dolgo zdržala.
O pujsku še nič novega

Mogoče nam bo v kratkem uspelo, da jih bomo šli pogledat. Upam, da mi bo uspelo, da bom moža prepričala, da bomo šli ta vikend na morje. Bi bilo fino.
Joj, včera sem pa mislila, da bom znorela. Nečakinji imata v ponedeljek rojstni dan. Ko sem svakinjo vprašala, kaj rabita, je rekla, da majčke z dolgimi rokavi. No in majčke z dolgovimi rokavi sredi avgusta je res problem najti

. Bila sem v Supernovi v C&A, v H&M, Okaidi in v vseh tistih trgovinah. Če mi je bila majčka všeč, so imeli samo eno tako številko, kot sem jo rabila

Hotela sem pa obema enako kupit. V glavnem po približno 2 urah mrzličnega iskanja in paranja živcev sem se zapeljala v Takko in k sreči našla 2 enaki majčki in prave številke. Katastrofa, res.