ja, saj si čist fejst punca, sam drugič rajši ne premikaj sama težkih klopi.
tašča-zmaj gor ali dol, poskrbi za to, da ti naslednič ne bo treba garati tam. pejt prej na manikuro, se ulišpaj in bodi fina, tako kot si ona to želi in ji reči, da takale pa res ne moreš pospravlat.
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
tašča-zmaj gor ali dol, poskrbi za to, da ti naslednič ne bo treba garati tam. pejt prej na manikuro, se ulišpaj in bodi fina, tako kot si ona to želi in ji reči, da takale pa res ne moreš pospravlat.
Ja ja Magica, sem že probala jst to. Sem se fino uštimala, ona me je vsa medena pohvalila kako sem lepa, nato pa hitro prinesla svojo trenerko in majico, da sem se preoblekla.
Sem rekla, zakaj pa to? Saj sem morala prit k vam lepo oblečena, zakaj se naj zdaj preoblačim? A ne bi bilo vseeno, če bi prišla v trenerki? Itak sem šla doma na dvorišču v avto in pri njej iz avta-noben me ni videl.
Ona pa da ne, da če pridem k njej moram bit LEPO OBLEČENA! Tko da... škoda besed. Bo res treba omejit obiske na minimum.
Sramezljivka, berem in berem te tvoje poste (res, 2x sem šla skoz
)....hhhmmmmm..............................
Glej, tvoja taščica ni prav nič boga, ampak je presneto inteligentna ženska (tudi, če se zdi malo 'čudna'), ki zna čudovito manipulirati z ljudmi.
Ni prav, da določena dejstva prikrivaš pred možem, da kao 'ne bi delala prepirov v družini'. Zakaj se čutiš krivo za nekaj, za kar nisi niti pod razno kriva?
Tukaj si pa ti copatka...seveda, mož je kolerik, kaj boš pa drugega, ko si ti itak flegma

Wrong, baby. To je izgovor.
Mislim, da takšno podrejanje v končni fazi vodi v hudo nezadovoljstvo in v čustveni razdor s partnerjem.Vprašaj se,
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!