Ženske, ne toliko pisat, ker potem rabim cel dan da preberem...
Pa da gremo od začetka:
CIPRESA, iskreno sožalje še z moje strani
PBJ, resnično upam, da ne boš še ti kje fasala mastitisa. Sem slišala, da boli ko
. Daj pripravi Jureta do tega, da bo malo bolj potegnil, pa fajn si jih pod tušem zmasiraj - upam, da bo kaj pomagalo...
A. ful sem vesela zate
Kaj zdaj to pomeni, da ne boš več med nami??
No, upam, da boš našla še kaj časa in se tu pa tam pofočkala med Julijkami 2005... Sicer pa nas prosim sproti obveščaj kako naj Aljaž in še nerojeno bitjece..
Uh, si mi kar lušte naredla...
Ne, resno pravim, ženske, mene zadnje čase kar precej "trga" in ful pogrešam nosečnost, pa še kakšnega
... PBJ, ti že kaj razmišljaš??? Ma ja, malo se nazaj držim zaradi CR, večinoma pa zato, ker še nimam službe (letos začnem komaj s pripravništvom), pa tudi zato, ker je premajhno stanovanje za 4
Zgleda, da bo treba še nekaj časa čakat
Anej razgraja kot vedno. Končno je spet kolikor toliko zdrav. Nosek ima še občasno zadelan, ampak nič katastrofalnega. Imamo 5 zobkov, 6. pa ni nikjer na vidiku
- toliko o moji teoriji, da prihajajo vedno v parih...
Vedno več samostojno stoji, hoče hodit in kar poišče prste in moraš z njim, če ne se "razjezi"
Ja ipiko je tudi že fajn spilil - je včasih kar težko s temi "NE-ji", pa igoriranjem, pa da ga zamotiva z drugimi stvarmi... Igrače so itak out..
Danes smo morali po nove čevlje, ker so mu ostali premajhni.. Tak da je danes dobil dvojne pol-zaprte Cicibanove čeveljčke št. 22
Takšne ampak temno modre in še ene pa jih ni gor na e-strani... Sandalčke pa imamo takšne: vendar v svetlo modri-bež barvi (21 mu je še prav)...