writing-img

RE: Klopni meningitis

clock-img

12.04.2011, 10:34

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

Že nekaj časa razmišljam o cepljenju, pa se kar nekako ne morem odločiti. Za sedaj ni v familiji še nihče cepljen. Sicer ne živimo ob gozdu, vendar klopa pri nas na obrobju LJ lahko dobiš tudi na dvorišču. Otroka sta ob lepem vremenu ves čas zunaj tako v vrcu / varstvu kot tudi doma, tako da res ne vem kaj naj. Pri mojih starših je pa gozd praktično 5 m od hiše tako da je izpostavljenost klopom še toliko večja o sta otroka oz ko smo na obisku.

Bi / nebi ... še vedno oklevam. Jaz se pa najverjetneje, ker sem noseča letos ne morem cepiti.

D.anna 76
http://tukaj-zdaj.blogspot.com/

clock-img

12.04.2011, 13:11

clock-img

jutranja rosa

pencil-img

227

Do kdaj pa cepijo? Menda v mesecih, ko klopi že veselo okoli skačejo, ni priporočjivo cepljenje. Imam sinčka starega 2 leti in sem ga nameravala cepiti šele pri treh letih, sama bi se rada cepila čim prej, a sem zanosila. Se je katera cepila noseča ali je to kontraindicirano? 

< Sporočilo je popravil jutranja rosa -- 12.4.2011 13:12:21 >

clock-img

12.04.2011, 13:58

clock-img

Precious

pencil-img

524

Jutranja rosa: cepi se lahko tekom celega leta.Glede cepljenja v nosečnosti pa poguglaj piše. Ti bi jaz samo mi nekaj comp šteka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem