F*S*M - si pa ful pridna. Pa izgleda tudi lepo, le glej da bos pripopala kaksne slikice, ko bos dokoncala svojo umetnino.
varstvo - jaz sem tudi za to, da gre mali kaksen vikend prespat k mojim ali mozevim starsem. Saj tudi midva rabiva malo casa zase, pa se pospraviva in popucava lahko v miru. Midva sva ga prvic pustila cez noc dva tedna nazaj in se je kar obneslo (saj je vajen ze vsega hudega, odkar je v vrtcu
). Bo pa treba ponoviti... Cez dan pa ni noben problem, ce le pozna ljudi in okolje.
Eno vprasanje... sem prepricana, da katera ve, kje se dobi bolj tanke ABS nogavicke (vem, da jih imajo v H&M, ampak imajo samo vecje stevilke). Pravijo vzgojiteljice v vrtcu, da mu je malo vroce v nogice, sedaj ko je ze tako toplo. Glede na to, da nimam vsako popoldne ne moznosti in ne casa letati od trgovine do trgovine, bo vsak namig prisel prav. Hvala!
Pa se tole... veste kaj se zgodi, ce sinko najde mamino torbico in ga samo opazujes pri raziskovanju...
ja nic, bodite lepo in uzivajte...
p.s
mojca75 - glede na to, da si bila danes ful pridna in si doma ze vse pospravila, te vabim na en izlet v Ziri. Mimogrede bos pa lahko se pri nas dala kaksno roko, ker ni in ni vec casa za pospravljanje. Pa brez zamere, se samo malo hecam
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 24.5.2007 21:18:55 >