IZVIRNO SPOROČILO: nina64
Kaj ste že katero noč spali brez prebujanja odkar imate otročke?
Nina hmmmm NEEEEEEEE

a se vsega hudega navadiš, no vsaj tavečja zdaj spi kokr tolk dobr. Tamalga pa spet nekaj nosi

pa ne vem al ga zobi dajejo al ga ušesi dajejo al mu je vroče al ga zebe al mu je praml temno al kaj hudiča mu je. Ker se kr neki prebuje pa ga nosmo k nama pa nazaj, pa noče pri atiju spat, mene mot, ko mi tist prst vleče tako da si ga spulil, pol njegovo majco (ninica) iščemo po celi zakonski postli, vmes še atija mal natepem, ker ne najdem majce, uh sve i svašta da ne rečem da smo danes ponoč dvakrat mlek grel pa še čaj vmes, pa mu ma čisto nič ni pasal, še previl smo ga ob štirih. pol pa še ta glupa ura ki mi zvoni ob 4:45, sem misla da jo bom v steno zagnala, valda potem pa končno princ zaspi, prej pa žurka do neba, še knjigo je prinesel zjutraj ob petih postlo atiju. Ko sem pa jaz ustala se je pa drl kot bi ga dal iz kože. Pa ugotovil smo da sploh noče ob nama na levi strani spat ampak sam ob desni, tako ga mora ati prestavit čist na rob, če ne se sam dere, vmes se je še v letvice neki butal ponoč, uh, sam čakam kdaj mi bo ven telebnil....
Uh dobr da sm jutri doma

Pa še gruntam al naj tavečjo peljem nazaj v vrtec al ne.

najbolje bi bilo da si odpočijem, sam ne vem če bi izvršljivo

Greva v laboratori kri pa vodo dat ker ma v torek sistematskega pri 3 letih. Sama pa grem na pregled pri G.
Mejte se.
Žal se mi ne da nazaj brat a vseeno kje je
mojsonček, pogrešam jo.