Tako, pa smo postali mobilni, sedaj se pa cele dneve sprehajamo
V ponedeljek smo namreč kupili buggija, tako da se ta večja lahko pelje zraven, in sedaj spet nabiram kilometre, tako da sploh nisem nič računalnika prižigala ta čas, ker enostavno ni bilo časa.
Vmes je naš mali princ predvčerajšnjim postavil rekord in spal ponoči 7 ur(od 21 do 4
), danes pa "samo"6 ur.Čez dan pa spi vedno od 13 do 17, včeraj celo do 18h. Mi je kar prov prišlo saj ej bila Tia v bazenčku, imeli smo kup obiskov, in mali je tako lepo spal, da sem ga kar z težavo zbudila.
Je imel pa včeraj zjutri krčke. In mislim, da za to, ker prevčerajšnjim ni kakal(je samo 1 x ampak malo). Potem pa ga je od 8h ko se je zbudil, pa do 9h FUL zvijalo, potem je začel prdet, in ko se je pokakal, je že spal
. Največkrat pa se še vedno pokaka v naročju. Joka kot da je lačen, komaj ga primem, že poka in škriplje v plenici
Seveda spi še vedno na trebuščku, in SAMO na trebuščku. SPloh če gremo ven z vozkom, drugače sploh ne spi. DOma, pa ga zvečer pustim na trebuhu in ga čez 20 min prekucnem na bok.
Pupic&, a ti imaš pa kar tako pridno dete, da buden gleda naokoli, naš je zelo redko dolgo časa lahko v budnem stanju brez petja (njegovega seveda )
Ja sej sem jaz tut vesela lenika

. Pa ful se trudi nekaj pogovarjat, tko da spušča ene čudne zvoke, podobne gruljenju golobčkov

Pa vse ljudi tako zelo opazuje
Kopamo se tudi sedaj vsak dan. sicer pa ima sedaj že kar svoj ritem. Ustane ob pol 8h, potem zaspi ob pol 10h, se zbudi za kosilo nekje od 12-13h, potem pa zaspi do 17.Zvečer pa obvezno želi ob pol 20h v čebriček, ob 20h večerja(mleko mljask mljask) nato pa spat. Vse vmes se nam čisto prilagaja.
Aja pa pohvala barbs, to je bilo lepo prebrati. Tudi jaz sem včasihj pri Tii ugibala, in drvela z mislimi naprej. Vse je bilo v prihodnosti. Kako bo, ko bo...
Sedaj živim za sedaj.Ne obremenjujem se z ničemer, živimo res iz dneva v dan, in imamo se maximalno fajn

in samo to mi je bistvo. Pospravim, ko pospravim, vmes pa gredo stvari sprotno...ničesar ne računam naprej.
Res so cukri teli naši, ko se nas oklepajo,...pa tako lepo je vidite oba, ko se stiskata k meni...res je.Le še sedaj me tako zelo potrebujeta, ...