Jutro zenskice... pa imamo se drugi petek ta teden...
IZVIRNO SPOROČILO: maya2
hranjenje: meni se zdi da je non stop lačna, kar naprej dela njam-njam , tko urejeno kot smo imele ne gre več, danes zjutraj jo je pazila tašča in je že po dveh urah po zajtrku pojedla frutek, ko pa sem čez dobro uro prišla jaz pa še banano in piškot koliko pa vaši pojejo takole za malico....
A katera že daje alpsko mleko? Jaz zaenkrat uporabljam še sveže, ampak zdaj ko bo šla v varstvo....
Tale njam-njam je tudi meni zelo poznan, ker je Anze isti. Res ne vem kam da vso to hrano

... Se sprasujem ce ima v trebusni votlini samo zelodec in nic drugega

. Z mlekom je tudi pri nas tako nekako, kot je napisala
auroraa, alpsko mleko je vedno na zalogi, kupujem pa tudi se svezega (ce ga zmanjka, pa ne bom sla samo zaradi tega v trgovino).
No, vikend, ki je pred vrati, bo spet pester, ker gremo tako v soboto kot v nedeljo na piknik. V soboto se zacne sele ob stirih in bomo sprobali, kako se obnese, ce Anzeta zvecer kar tam oblecemo v pizamo in ga potem samo prestavimo v posteljo. Sem pa zeloooooo skepticna, ker se ponavadi zbudi ko ugasnemo avto in je potem takoj akcija. Tako, da pricakujem, da bomo sli v pozno spat. Ampak enkrat je treba probat in pustimo se presenetiti.
Mali pikeci in pikice, pocajtajte se!
Grem delat, ker bom probala danes malo prej zakljucit... lp