IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo
Eva se prijavlja med tiste, ki ne bodo hoteli jest na barbsinem pikniku.
tale Eva si pa upa

....Marija, če je ne boš ti navadila na gosto hrano, jo bo pa Barbs čez pol leta

...
joj, Barbs to si tko lepo napisala, da komaj čakam, da bo minilo še tega pol leta....
se mi zdi da je naš

začel prakticirat pincetni prijem. je ful smešen, ko hoče zagarbit tisto "etiketo" z navodili za vzdrževanje na igrački (se mi zdi da mu je tisto še najbolj zanimivo od vsega) pa se mu izmika...
drugače imam pa tudi jaz na sumu zobke, ker je čedalje bolj jokav in vse si rine v usta in pol drgne sem in tja, slina pa teče v potokih...bogi
drugače pa že veselo sedimo, plazimo se pa še ne...imamo pa tudi mi tiste "puzzle" na tleh in so res fajn...
smo pa v nedeljo usposobili stolček za jest in včeraj tudi malce sprobali - se mi zdi da mu je kar všeč tam notri...
veseli možje... pri nas je do zdaj nosil samo Dedek Mraz (kaj čmo - Rdeči Revirji

) in mislim, da bo tko tudi ostalo - če pa bodo babice in dedki hoteli kaj navalit z vsemi tremi, pa bom rekla naj rajši dajo jurja in ga nakažemo na

račun...
in pa (seveda):
vsem majčkom in majčicam, ki so že dopolnili pol leta oz. bodo to v kratkem VSE NAJBOLJŠE!!!!!
UPAM, DA VAS MAMICE (IN OČKI) UBOGAJO