28.11.2006, 11:00
503
, pa ni ne duha ne sluha o postavljanju na kolenčka in plazenju
. Tudi kotali se ne. On bi samo sedel in stal in skakal
. To bi bilo hitro javljanje, si bo treba čas vzet pa vas lepo v miru prebrat, da pridem na tekoče.
lepo se imejte:
Ajaaaaa, pa še za statistiko
: Jaz Petra: 5.12.1977 dipl.ekon.
mož Miha: 18.9.1998 strojni tehnik
sinček David: 4.5.2006 tečko s prečko
skobčevka Čičika: neznan datum v letu 1998

za zobke.
, skratka skoraj nič se ne smeje, nič mu ni zanimivo, samo spal bi rad, še na kolenčke noče več, pa tud na trebuščku noče bit. Ma res se je nekaj spremenilo in sumim da je krivo cepljenje, sploh pa me je strah da ne bi bilo kakšnih posledic glede na to da je takoj po cepljenju zbolel
Še nikol se ni tako zelo hotel tako pestovat, glavica na ramo in nič ga ne gane
.
. Ce bo slo tako naprej, jih bo imel do majskega piknika ze kar vseh 32 in ne samo 24
?
je šele pri trinajstih mesecih dobil prve zobke
.Sem ga že hotela peljat k zobozdravniku, da mi povejo če jih bo sploh dobil
- tako me je skrbelo.
- mogoče pa se pripravlja samo kakšna virozica in je zgolj slučaj da sovpada z cepljenjem.Bodi optimistična in boš videla, da bo vse dobro, držim pesti.Tvojemu
za pomoč.
!
Srebrenko, 25. november 1979, vojaski policist.
sva se odločila, da Lara od zdaj naprej vsako sobotno noč preživi pri enih izmed starih staršev, midva pa imava noč za sebe. Sem brala, da so otroci od 6-ega meseca do 1 leta zelo dovzetni na okolico in jo želiva čimbolj osamosvojit na način, da se bo navadila tudi kdaj kje drugje prespat ali preživet vikend. Tako da jo v soboto ob 6-ih zvečer odpeljeva in jo greva iskat ob 10-ih zjutraj v nedeljo
,ko ne bomo več mogli bit toliko zunaj.Tim je bil navajen, da sva že hitro po 10 šla ven in je v vozičku tudi takoj zaspal in je znal spat tudi 3 ure.Isto je bilo tudi popoldan. Zdaj en dan ko je deževalo in sva bila cel dan doma pa je v celem dnevu spal samo 3x po pol ure
: Mateja, 17.1.1977, univ.dipl.biolog, delam kot PRovka (sodelavka za stike z javnostjo) nekje v javni upravi povezani z biologijo
nimamo!
, tako da je potreben jutranji tušek!