Ok, pri nas je fuuuul pestro. Sej prebrala sem še kar, pisala pa nič. Bom probala še kej odgovorit.
Vse kar bom sedaj napisala ni hvaljenje ampak sam informiranje, ker če se kej poslabša... BOSTE VE KRIVE!
Ja mi smo kar dobri jedci, sploh zelenjave. Zjutraj (8h) spije mleko (cca 180ml), potem sadna malica (150-200ml) - včasih dam not piškot, včasih skuto, včesih nič, potem zelenjavno-mesno koslilo (200-250). zelenjava z meskom, al pa jajčkom pa kuskus, riž, polenta, tud makarončki, ajdova kaša... riž (pa seveda smetanca, kisla al pa sladka).
Če sva oba doma poskušam kaj takega da bomo vsi 3je jedli (ala rožota z meskom in zelenjavo - različne opcije). No potem še pop malica (enako kot zjutraj - sadje s skuto al piškoti al samo,...) ali pa jogutr s kosmiči, ali pa skuta s podloženim sadjem. odvisno kdaj smo pop malicali, potem zvečer še mal rižolinota in pred spanjem še mleko.
Pa glede na to da veliko pojemo (pri kosilu se celo sorodstvo zgraža (v + smislu), kolk poje, pa nismo neki debelinkoti. Me prav zanima kaj bo pri 9m. po mojih ocenah imamo nekje 74cm in 8kg.
ja tud Mojči se kar trese ko pristane v trip-trapu in zagleda krožnik
Spanje - tko tko... bolj ali manj sako noč pristane pri nama, sam odvisno kdaj. Včasih že ob 1h včasih (včeraj) pa šele ob 6h zjutraj
.
Je pa zadnje dni pravi dobrovoljček
, skoz čeblja (še posebej z igračami ki imajo oči), zdej jo tudi učimo "kje ima punčka (zajček, hipo,...)učke, pa že pokaže.
če sedim zraven v dnevni se lahk tud eno uro sama igra. Seveda pa so najbolj zanimivi predali, kabli, "štender" za perilo, copati,...
Pa bl ko govorim
bl ona ja in se reži! Pravi lump.
No danes smo še familiarno praznovali mojih 30 in 80 od babi, jutri grem pa še z babami ven (in si mislim privoščit). Oči bo pa mojči spat dal.
Je pa danes med drugimi nastala tale slikica.
"Ja mama a ti pa kr 80 let?"
(dejte jo povečat da vidte izras na Mojci)
se beremo, pa sory k sem bla dolga. Vsem bolanim (Z)majčkom in (Z)majčicam in njihovim mamicam pa vseeeeee dobro