IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja
od seke koloegica tako skoraj zgubila sina ker niso meli aparatov in so ga mogli v mb peljat med tem pa jim je skoraj umrl in sedaj ma posledice da je otrok s posebnimi potrebani drugace pa bi bil normalen decek samo kisik bi potreboval pri porodu in bi bilo ok!
tole se pa v današnjem času nebi smelo nobenemu zgoditi - halooo??? zaradi kisika? ubožček mali
Punce bolje da se o takih stvareh sploh ne razmišlja, ker pesimizem nam vsem samo škodi, optimist pri takih stvareh pa ne moreš biti.
no probala sem dati slikice v album, pa mi nekako ne rata. nevem kje ga biksam...

Grem zdej počasi posodo pomiti pa mal pospravit, pol bo pa že čas, da se spravim v materinsko šolo - PRVIČ!

A moram imeti kaj posebnega s sabo?
Aja, pa še to - moj ati ima jutri abrahama, jaz pa še kr brez darila

Morma z mojim it danes kaj pogledat, drugače pa mislim, da se bom kr zmenla s teto, ki mu planira kupit usnjeni stol-gugalnik-ležalnik. Pa boma dale vsaka pol, pa še kej zraven in bo. Je rekla teta, da zdaj ko bo dedi, bo rabil gugalnik, da bo vnukca uspaval. Sm se tooolk raznežila...
Sej če pa ne bo tega, bo tak al tak praznoval v soboto, do tedaj se bom že česa spomnila.
No, se vam še javim, upam, da ste vse ok. Mene še čaka en stroj za oprat, pa vse skupi morm še speglat - za bebeka namreč. Aja - kako pa stojite z imeni? Midva še kr mencama...
No, lep dan vsem!