Jutro punce!
Evo, jaz končno perem še preostale cotke za Alena
Komi čakam, da še pol speglam in zložim, mam kr polovico skrbi manj!
Edino kar še rabim je stojalo za baldahin, ki sem ga včeraj pozabila kupit
pa lanolin kremo (to bom itak jutri).
Aja - punce katere plenice imate za široko povijanje? Kolikor berem na RR široko povijanje skoraj da ni potrebno in veliko jih je, ki svojih otročkov niso povijale na široko. Ampak za vsak slučaj je pa fajn imeti nekaj pripravljeno, če slučajno kolki ne bodo 1A. Torej - jaz imam tiste bombažne navadne plenice. Kaj se pa da po vrhu? Sem čula za švedske plenice (sta mi povedle teta in mami) A boste tudi ve uporabljale te švedske, al obstaja še kaj drugegea? Pojma nimam...
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja
hothien kje si kupila tiste adidaske ko maš v albumu???????
Ja tudi mene to zanima. Ful so cartkani! Jaz bi jih imela v rdeči. Sem videla dosti takih malih adidask, samo so vse roza, plave ali pa bele. Je katera kje zasledila kakšno drugo barvo?
Jutri grem še kri in vodo dati za preiskave, pol še moram na firmo klicat pa še s sekico v shopping, ker imata z njenim dragim obletnico in mu mora nekaj fajnega zbrati... Spet boma delale ovinke po shopping centrih do otroških trgovin. Ampak ne bom veliko zapravljala, pa še če bom kaj kupila, bom kupila večje št. od 62, ker jih mam že toliko...

V torek je pa spet šola, pa moj dragi ne bo mogel zraven
Grem zdej neki skuhat, da bo kosilo malo prej. Dragi je šel na kavo s kolegi, jaz pa malo pospravljam (za računalnikom

).
No se slišimo, uživajte!