Srečanje: dajte povedat še ostale, ali ja ali ne za sredo zvečer ob 20.00 v Kavalu? Kar se mene tiče ni problema, jaz sem itak vedno za
Ja zame tudi načeloma ja. Upam da se nam še kakšna nova čveka pridruži ob hrani.
telovadba.....Jaz opažam zadnje mesece, da se mi je nabralo ogromno odvečnih kg in ker samo občasno "stradanje" in "ločevanje" očitno ne bo šlo, bo treba tudi rit malo premaknit. Sicer moj orbitrek ravno ne sameva, samo mislim, da bi bila bolj pridna če bi nekam hodila telovadit (fitnes, aerobika). Pa ravno mal gledam po netu če bi bilo kaj pametnega zame. Sem pred 4 leti že hodila v BIT center na fitnes in aerobiko, pa bi spet hodila. Zdaj se pa ne morem odločit al na fitnes al na aerobiko. Sem še mal nedoločena.

Tud časovno mal gledam,da bi bil Anej čim manj prikrajšan glede časa z mano, oz. jaz z njim. Pa z možem bi šla ful badminton še s kakšnim parom igrat, pa so prijatelji večinoma tako, da je en v paru ful športen, drugi pa malo manj in ne bi šel na badminton.

No bom še mal povprašala.
podaljšan viked...mi prav paše da bo vikedn podaljšan. Sicer to pomeni en dan manj dela v službi, ki ga bo treba stlačit v 4 dni, ampak saj se bo dalo. Tuhtam kaj bi jutri počeli, pa je napoved sledeča :
Jutri čez dan bo oblačno, občasno bodo še padavine, po nižinah v notranjosti bo povečini snežilo. Na Primorskem bodo možne nevihte. V severovzhodni Sloveniji bo do večera suho vreme. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 1, na Goriškem in ob morju okoli 4, najvišje dnevne od 0 do 5, na Primorskem do 8 stopinj C. Mislim da bo najbolje, da privlečem ven sanke in upam da bo jutri tudi pri nas v dolini sneg, da bomo mal uživali.

Drugače bo pa ležeren dan. Za vse tri. Mogoče kakšen obisk v bližini, to je pa tud vse. Nam prav paše, da smo več skupaj te dni. Se pozna tako na odnosu med nama z možem kot tudi pri Aneju. No spimo še vedno malo, oz. ponoči najmanj 1× vstanemo (to je že ful dobr), ponavadi pa vsaj 3×.
Šibam, me je mož prišel iskat, da se je začel BB

, tile moški. Pol ko so v družbi pa vsi tajijo, da to gledajo.
Lp Tina
(T. Pavček)