preiskala vse spletne strani in si nardila plan, kaj in kdaj bom doma telovadla
Ja tako je bilo pri meni. Zato sem pa mogla it na fitnes, da plačam in ker sem preveč škrt, da bi šel denar v nič

, tja tudi hodim in bom najbrž hodila kar redno vsak teden parkrat (do nosečnosti seveda).
vse posledica živčnosti zaradi službe. sploh se ne uspem sprostit v svojem privat življenju. za dejana skori nimam cajta
Poskusi si zmanjšat obremenitev v službi če gre. Na koncu koncev so tvoji domači, predvsem pa Dejan vredni tega, da se bo mamica dobro počutila in da ne bo preveč utrujena. Če le imaš možnost seveda.
Anejeva sobica...kot sem vam že napisala sem Aneju naročila novo pohištvo za sobo. Sedaj ima v sobi pohištvo iz moje otroške sobe, ki je kar precej "znucano". No malo prej pa me je mizar klical in rekel, da bo sobica že čez cca 14 dni.

In sem zato ravnokar že naročila nov jogi in letveno podlago za Aneja.

Samo pismu, zdej bom mogla pa še rjuhe menjat

pa večje kupit. Madona o tem pa sploh razmišljala nisem prej.
bus izlet...če bo jutri lepo vreme, bom Aneja peljala na BUS izlet. Se bova tu pri nas na končni postaji vseda ana avtobus in se odpeljala v center Ljubljane. Šla bova po vsej verjetnosti v Tivoli, potem pa spet z busom domov.

Upam na lepo vreme.
Lp Tina
(T. Pavček)