Jaz sem pa že kar dolgo "
mami Saša" - sredi noči je včeraj klical "mami Saša, mami Saša" in ko pridem tja "Jev meko piu" (Lev mleko pil)- in to ob treh zjutraj. No, mleka ni dobil, z vodo pa ni bil zadovoljen, potem bi se sredi noči pogovarjal o bagrih, jadrnicah... No, po polurnem samogovoru je zaspal nazaj.
Enkrat sem že spraševala, pa se ne spomnim odgovorov: Znajo vaši malčki reči
črtko L? Pri nas ne gre z jezika. Je vse J.
Torti sta super uspeli. So ju vsi hvalili. Res je to EDINA stvar, ki jo delam, pa še to le 1x ali 2x na leto,ker je taka kalorična bomba, da res ni dobro prevečkrat jest (polno čokolade, masla in banan).
Včeraj Lev cel dan ni nič spal. Mi je zvečer zaspal na flaši mleka in sem mu zobe umila takorekoč v spanju. Res mora še spati čez dan.
Jutri gremo pa
v MB, ker imam eno tekmo. Bomo ostali do nedelje, takrat pa sredi dneva nazaj v LJ, ker tašča praznuje rojstni dan - imamo skupaj kosilo, Lev se bo pa ravno fajn naspal v avtu.
Vpis v vrtec - ninaki, tudi mi nimamo nobenih pametnih točk, ampak vseeno upam, da nekje bo dobil prostor, naslednje leto ga bom pa prepisala v Črnuče - no, o vseh teh kolobocijah se bom odločala, ko dobiim odgovor iz vseh vrtcev (sem posalal vlogo v 4).
Tinkatonka, kako je bilo na srečanju s kolegi s faksa?
Jer.za, ti imaš med maloma bolj majhno razliko. "sodelavka" iz sosednjega podjetja, s katerim si delimo rpostore je spet noseča, razlike bo imela približno leto in pol, pa si dela probleme, kako bi oba otroka vozila naokrog - vozička za dvojčke ne bi, bi pa rada, da je obema udobno in oba lahko v vozičku spita. Si morda imela kakšno tako rešitev?
Moje zdravje - včeraj sem imela ful visok pritisk (150/85)- se mi je kar vrtelo, pa oči so me bolele. Danes sem bolje, ampak še vedno ne dobro. Ne vem zakaj bi bil zdaj višji, saj ni nič drugače, kot ponavadi. No, če bom jutri tudi taka, bom morala tekmo vzeti za sprehod, da me kje v gozdu še kap ne zadane
Lep vikend želim vsem, pa vas preberem spet v ponedeljek.