Jutro!
Evo, jaz že pridno v službi, pijem kavo, pa zraven jem slanik. Sem nazadnje jedla včeraj okoli poldneva, potem pa ni bilo več časa. Me je hotel sicer mož peljati na večerjo, ko je prišel zvečer pome vendar se mi ni dalo. Sem čakala samo še tuš in posteljo.
Jer.za kako je bilo danes? Je bilo dolgo, ali ste kaj skrajšali?
Včeraj smo zaključili ob 20.00, me pa sedaj čaka še pisanje zapisnika. Je na srečo potekalo vse gladko, brez preskakovanj sem in tja, tako da upam da s tem zaključim do petka.
Imam pa danes spet en sestanek ob 15.00, tako ta bo sper ura pet ali več preden pridem domov

.
Malih včeraj nisem nič videla

, samo po telefonu smo se ene parkrat slišali. Pa tudi danes, ko sem šla v službo sta kot zanalašč še spali, ker ponavadi vedno vstanta. Sta bile pa včeraj skoraj ves dan zunaj, ko je bil tako lep dan. Takjo da se še tukaj lepo zahvaljujem tašči(čeprav računalnika ne bere, pomojem ga tudi prižgati ne zna

), ker ji lahko brez skrbi prepustim mali, ko sem cel dan v službi.

Mož je imel pa dopust z namenom, da je cel dan skakal po trgovinah in si malo ogledoval stroje, ki jih bo počasi potreboval, če bo hotel na svoje.
Tinkatonka:mi smo morali oddati prijavo za vrtec do 2.4., zvedeli pa naj bi nekje pred prvim majem. Pa super da je Anej že brez vročine

. Kako si pa potem včeraj naredila, si ga zbudila ali je spal celo noč?
Wallery: čestitke sinku za 1. rojstni dan

.
Sazi: super, da sta z možem uživala na maturantskem plesu.Se kar obudijo spomini na kakšni takšni prireditvi. Mene pa čez dober mesec čaka sestrina valeta.
Petra81:ti bi bila potem idealna snaha za mojo taščo

-ona tudi ves čas nekaj peče, pa čeprav potev vse okoli razdeli. Jaz moram priznati da ne pečem ne vem koliko. Mogoče enkrat na 14 dni kakšen biskvit, piškote pa samo za večje praznike.
Toliko na hitro. Grem si počasi ogledat moje včerajšnje zapiske.