Jutro še od mene!
ve se najbrž še obrnile niste
Jaz sem se, sem tudi že v službi. Imam toliko dela, da bo treba še malo nadure delati danes. Pa še na živce mi gre, ker sem nekaj pomembnega pripravila-uredila, sedaj je pa od treh vodstvenih ljudi enemu zelo v redu, od enega nisem dobila odgovora, en bi pa vse skupaj popravil

Tako da me še te stvari malo "morijo" in precej slabo spim.
Tinkatonka:naj ti čas v Bruslju čimprej mine!
Eviii: želim ti čimprejšnje okrevanje. Spij veliko vode (zaradi ledvic), počivaj, pa poskusi ne misliti na službo(predvidevam da si v bolniški), kolikor se to le da.
Bonnie_: tudi mi imamo trenutno eno tako čudo fazo neposlušnosti. Ko ji kaj rečem(npr. pri preoblačenju, previjanju), mi začne šibati po stanovanju in se skrivati pred mano, ko vztrajam da se je v jedilnici za mizo si, če nisem zraven prestavi stol tako, da vidi v dnevno in gleda TV-če je ugasnjen si še prižge risanke, če ima le možnost mi pri kopanju poškropi celo kopalnico, noče odpirati ust za umivanje zobkov, pa ona bi vse samaaaaaaaaa

. Samo vem, da je to le ena prehodna faza, ki smo jo pri Zali tudi imeli, tako da bo tega prej ali slej konec.
Aja, pa še nekaj dela: vsak večer se v postelji sleče-pižamco da dol, se pokrije in zaspi

. Tako da jo sedaj že nekaj večerov zapored potem še oblačiva.
Skratka pestro, je pa zato toliko bolj pridna Zala-lepo za mizo je, poje(večinoma), kar je pripravljeno na mizi, pospravlja za sabo, se lepo sama oblači, počaka pet minut, če je potrebno,...samo meni se pa tukaj po drugi strani trga srce, ker je že tako odrasla. Ko me včasih sploh ne potrebuje več, mi reče "mami saj bom sama, saj sem že velika".
Šibam pripravit še nekaj stvari, potem grem pa predavat osnovnošolcem.
papa