Jutro!
Kako ste kaj? Mi smo super. Mali zajtrkujeta, mož je v službi, jaz pa uživammmmmmmmm doma, pijem kavo in RR malo berem.
Mi smo včeraj preživeli en čudovit dan, smo bili v Volčjem potoku. Prehodili smo celega, vse možne poti, in mali sta bili na koncu po trej urah hoje zelo utrujeni. Jaz sem se pa tudi rožic nagledala.Imamo tudi zelo zelo veliko igral, pa možnost jahanja ponija, pa ovco, kozice. Skrata, super je bilo. Bi se mogle enkrat v Volčjem potoku dobit skupaj z malimi, pa bi šle na en sprehod, potem pa še na igrala? Pa mogoče kakšna vožnja z vlakcem po parku? Kaj pravite na predlog? Vstopnina je pa 6€ za odraslega, otroci imajo pa brezplačno.
Potem smo šli pa še na kosilo, sem bila zelo prijetno presenečena ker takoj ko smo prišli tja, sta mali dobili barvice in pobarvanke, ko smo pa odhajali pa še vsaka eno liziko ter ene barvice za domov
Zalino "umetnino" so pa razstavili na pano. Se je pa Zala včeraj tudi prvič sama podpisala, oz. je sama napisala A-je
.
ma se moram pohvalit, da je Anej danes spet prespal vso noč

Še čimveč takih noči vam želim. Očitno nova sobica zelo pozitivno deluje nanj, bravo Anej!
Mali sta pojedli, jih grem počasi zrihtat, potem gremo pa v pekarno še po svež kruh za atija, da ne bo lačen ko bo prišel domov na malico. Potem pa seveda ven na sončka, izkoristit dan. Bomo šle pa tudi me v bližnji gozd po smrekove vršičke, saj se mi zdi da je ta sirup eden boljših za kašelj. Pride pa danes k nam še moja sestra, na mini počitnice do jutri zvečer.
Lep dan!