Grem še cunje dati v stroj in pomit po tleh, potem pa pridem pogledat če je še katera tukaj
da ne boš potem do jutri dopoldne zlagala perilo v stroj - tako kot prejšnji petek
Kar se
gledanja športa tiče, sem pri nas prej jaz kak fanatik, kot mož, ampak gledava (no, zdaj odkar je z nama Lev skoraj nič) košarko, rokomet, zimske športe in kako gimnastiko in ostale zadeve (veslanje, plavanje...) kadar plavajo naši in potem za njih drživa pesti - no, vsaj jaz. Nogometa pa hokeja pa nikoli ne gledam. Mi tudi čisto predolgo traja - sploh nogomet.
Lev je bil danes super. Čisto malo mu še nosek nagaja, ampak mu s "sesalcem" res super nos spraznim. Se še sam čudi tistim kepam, ki prilezejo ven.
Popoldne smo bili na rojstnem dnevu - je bil kar živ-žav. Je Lev spet rabil več kot 1 uro, da se je privalid, potem je pa kmalu hotel domov, pa smo šli še v Črnuče malo hišo prezračit, potem pa domov, jest in zdaj spi. Aja, pa cel dan ni nič spal, tako da je bil ful utrujen.
Moj plan z odlogom oddaje naloge je padel v vodo, tako da sem spet v popolnem zagonu. Čez vikend se bova z dragim menjavala z delom in Levom. Jaz imam za delat nalogo, mož pa ima več kot preveč dela na hiši.
Jer.za, mogoče pridem še kaj pogledat, obljubim pa ravno ne.
Tinkatonka, še tu hvala za vse napotke in nasvete.