Psu NIKOLI, ampak res NIKOLI ne pozabi dati tablet ... Galu pa je pozabil ze nevemkolikokrat. Pa se in se bi se naslo, res. In kako naj to resim, ce sam tega ne vidi kljub temu, da mu neprestano vbijam v glavo.
Mislim, da tukaj nimas kaj TI resevat, ker mora njemu kliknit, kaj dela narobe. Dokler on ne bo dojel v čem je problem, ga tud ti ne moreš spremenit. Žal. Je pa res da moški ponavadi rabijo navodila za uporabo otroka, ampak zelo natačna, od tega kaj mu moraš oblečt, kako mu moraš oblečt, kaj mora otrok jesti, kako je, kako pije,....., kako se ga da lulat, kakat, kdaj gre spat...... Kot da ne bi živeli v istem gospoodinjstvu a ne? No mal pretiravam, ampak kakšna stvar pa skoraj za vsakega velja. Moj J. na primer, nima ravno pregleda nad tem kaj ima Anej sploh v omari, se je že zgodilo, da je imel oblečen spodnji del pižame, ko smo hoteli it v trgovino, ker je pač malo podobna trenirkici (samo barva je enaka, da ne bo pomote).
Vglavnem pogovor marsikaj reši. Pri nama je to res pomagalo, ko sva imela krizico, ampak saj v vsakem razmerju prihaja do kriz, nesoglasij, pa je tko luštno komu pojamrat, je prec lažje a ne. Punce glavo gor.
jutranje vstajanje...bonnie zmenita se ,da v soboto ti zgodaj vstaneš, v nedeljo pa on. Pa imata rešen problem. Midva se zmeniva kakšen vikend tako. Vendar mam jaz problem, da ko se zbudim, težko nazaj zaspim. In se spomnim, da sem eno nedeljo 1 uro budna ležala v posteljo, medtem ko sta se onadva igrala v dnevni.
(T. Pavček)