Najprej naj zaželim VSE NAJBOLJŠE JAŠI od Valentine76 za 1. RD in IVI od trdozimc za pol svečke!
Pa tinkatonki za 10. letnico
Danes zjutraj je tudi mene Lev vlekel iz postalje, ampak malo manj nežno, kot Anej tinkatonko. "Mami pejt doj!" Pa copate mi začnena noge tlačit (itak narobe obrnjene, ampak lepo zraven pove "Copate obut").
Ima pa tudi Lev fore in je zelo vzkipljiv in zelo hitro užaljen. SPloh nič ne pomaga, ker vedno reagira čisto drugače, kot predvidevam

(ko poizkušam kaj novega). Npr. zaradi užaljenosti ali pa nepotrpežljivosti zelo pogosto karkoli ima v roki (igrača, budilka, mobitel...) vrže ob tla - prav močno. In sem mu včraj razložila, da karkoli bo vrgel ob tla, mu bom vzela. Prime lokomotivčka Tomaža in ga zabriše ob tla. Sem ga vzela, je bruhnil v jok, jaz pa sem ga dala na vrh omare - tako, da se ga je videlo In me malo čudno pogleda, potem se pa skoraj malo nasmehne, mi prinese še vagone in reče "Še vagone goj!" - mu je bila fora, namesto kazen

. In še in še ima takih.
Sem dobila odločno od stanovanjskega sklada, da spet dobimo 900 EUR

- ravno pravi čas, ker se nama vse našparano počasi izteka (no, nekaj imava še prihranjeno za parket in opremo, ampak ne bo dovolj za vse).
Pa menda začne naslednji teden delat naveza zidar/keramičar in upam, da se res resno lotijo in končajo da potem začnemo razmišljat o stopnicah, parketu, da počasi naročimo malarja... in hiša bo počasi dobila svojo podobo.
Tinkatonka, a vidva sta sama pobarvala Anejevo sobico? Ker razmišljam, da bi zaenkrat vse pustila belo, pa potem barvala (ker barve morajo obvezno biti), ne želim pa vnaprej barvat, ker sploh ne vem, kakšno bo pohištvo in kje točno bo kaj (no, vsaj ne povsod).
Jer.za - je bil pogovor uspešen? Upam, da ja.