Jutro!
Moram najprej tole malo pokomentirat:
Matr se tile helikopterji furajo tu po Lj gor in dol - obsedeno stanje vam rečem
Včeraj je bilo tukaj v centru LJ res noro. Jaz sem šla ven na malico ravno v času, ko je šel cel konvoj vozil z Lauro v mesto. Enih 20 vozil spremstva, pa še ne vem koliko policajev

. No, da pa ne govorim kakšno je bilo popoldan v okolici Kranja-vse zabasano, komaj smo do trgovine prišli. Je pa tako v ponedeljek zvečer kot včeraj popoldan Bushev avion letel nad našo hišo. Pa seveda spremstvo zraven. No, upam da je sedaj za nekaj časa s tako visokimi obiski mir.
Moram pa pohvaliti Zalo, kako je bila včeraj pridna pri zobarju. Pustila je pregledati zobe, jih premazati, moramo pa začeti uporabljati tudi zobno nitko, ker ima levo štirko in petko čisto skupaj. Bom pa kupila kar dva nastavka, da bomo še malo Jerci čistili na tak način zobe, če bo seveda pustila.
A si vaši malčki sami umivajo zobke?Ker jaz moram priznati, da si jih Jerca precej lepše in bolj kvalitetno podrgne kot Zala. Tako da si jih Jerca spredaj čisto lepo umije, no zadaj ji pa jaz pomagam.
Tinkatonka, lep avtarček. Za koncerte pa jaz nisem. Bi me prej premamila kakšna gledališka igra.
Poletje.....je moj naljlubši letni čas, tudi zaradi dolgega dneva. Ker pozimi jaz res že ob osmih spim, zadje dni pa sem kar do enajstih pokonci. Uživam zvečer, ko vse prezračim, ko se z možem crkljava, ko lahko spim brez pižame

,ko spijem zvečer kakšno pivo, pa seveda morje, morje, morje....
Grem si sedaj kavo naredit. Pa pridem nazaj.