IZVIRNO SPOROČILO: jer.za.
Verjetno pa bolj zgodaj (okrog 8h recimo)
Meni je to čisto v redu. Ker ob petkih itak nimam uradnih ur. Tako da greva komot malo počvekat.
Ja, pol pa fajn.

Meni bi najbolj pasalo, da bi se kar tam v tistem "parkcu" čez cesto pred sodiščem zmenili, pa greva potem skupaj nekam, ker tam js bolj malo hodim in ne poznam stvari.
Se lahko tud po ZS natančno zmeniva...
Kahlica... Počasi (dan za dnem) napredujemo v tej smeri...
umivanje zobkov... Nik si jih rad umiva in lepo pusti, da mu jih midva lepo umijeva. Včasih si na koncu še sam malo "popravi", drugače pa mu jih načeloma midva umivava. Zaenkrat uporabljamo tud še samo ščetko in vodo.
sazi... Vi pa imate enega

s temi mojstri! Pa kaj češ... Malo boste še potrpeli, potem boste pa končno maskimalno uživali na svojem!
koncerti... So pri naju na sporedu zelo, zelo redko...
tinkatonka... Uživajte danes v ZOO-ju, 3.7. pa še na koncertu!
poletje... Hm, js imam kar vsak letni čas rada. Se kar ne morem opredelit za najljubšega.
Poleti uživam v dolgih dnevih, poležavanju, posedanju na terasi, pohajkovanjih naokoli, dopustu na morju...
Spomladi mi je tako vseč, ko se narava prebuja, pa počasi postaja topleje, sprehodi so ful lepi, začenjajo se pikniki v naravi...
Jeseni komaj čakam na kostanj, grozdje se obira, rojstni dan praznujem...
Pozimi pa komaj čakam na smučanje, pa veseli december, pa (včasih še) sneg...
Lenoba... se me zadnje dni loteva...

Nič se mi ne da, vse mi je grozno težko... Joj, kako že komaj čakam prave počitnice!
valeta... Ja, je za nami...

Je bilo lušno, za nas mogoče malce dolg uradni del (je Nik vmes vse glasneje komentiral posamezne stvari - pa kakšni koši za košarko so, pa kje je Neja, pa kdaj bo plesala...

), na koncu smo morali celo malo na zrak ven, da je Nika minila manjša kriza, potem je bil pa vredu in smo šli pa še za par minut noter na pogostitev.
Doma je moral pa še večerjat, tako da je šel spat ob 21.30(!) uri! Itak je bil zjutraj čist zlomljen in zaspan...