Še en hiter pozdravček od mene.
Danes je bilo res luštno, otroci so se naigrali, tudi Anejeva začetna sramežljivost je zelo hitro minila.
Bilo je ful luštno, sva bila tam kar tri ure - sorri jer.za, upam da nisva bila predolgo. Otroci so bili zelo pridni, so se najedli smokijev, napili soka, nahodili bosi, Anej je polulal njuno sobo (oprosti še enkrat jer.za), ampak otroci enostavno niso imeli časa hodit lulat .
Tina, veš da nista bila predolga. Če bi se mi zdelo predolgo, bi ti že nakazala...

-no, malo heca. Kar pa se lulanja tiče, pa itak ne moreš pričakovati od otroka da se ne bo polulal, sploh sredi igre. Tako da se mi ni potrebno prav nič opravičevati, saj tudi Jerci še uide, pa ni važno kje je.
No ko sta vidva odšla, sem šla jaz dati ene cunje v sušilca, pa ene prat, in ko sem prišla nazaj gor je Jerca že spala na Zalini postelji. Sem jo samo prestavila v svojo posteljo, in sedaj spi naprej.
Toliko zaenkrat od mene, grem sedaj cunje zložit, pa počasi nekaj malega malima skuhat za kosilo. Danes bo tudi mož od 14.00 že doma, saj v tej vročini hodi v službo za ob 6.00.
Bo pa današnje popoldne samo naše, Jerca gre z mojo sestro še malo naokoli, mi trije se bomo pa crkljali s sladoledom v roki.
Bonnie_: saj ne vem ali si že napisala a ne, kam pa greste na dopust da rabiš potni list???
Lp, U.