Hvala!
Nik ima julija počitnice (bo doma), avgusta gre pa spet v vrtec. Gremo sredi julija na morje, pa da ima še malo "ekstra dopusta" - za kakšne "mini počitnice" pri dedkih in babicah, izlete ipd., zato sem ga za cel mesec izpisala. Avgusta pa spet normalno naprej.
Upam, da bodo enaka skupina in vzgojiteljici tudi naslednje leto.
Nik se je na vse navezal, sploh na vzgojiteljici. Prejšnji teden sta bili obe odsotni in tamali sploh ni hotel v vrtec. Je skoz ponavljal, da je jezen na M. in H., ker sta šli na dopust in da mu to ni všeč...
No, včeraj je bil pa zadnji dan v vrtcu, pa sta bili že nazaj in je hotel po obisku zdravnika nazaj v vrtec...
Ah, ja...
Tinkatonka... Vidim, da se te nekaj loteva...

Upam, da te čim prej spusti in boš lahko uživala na morju...

Anej mora pa tud najprej dati skoz spremembo okolja,ljudi, potem bo pa itak vsak dan bolj užival in boš tud ti bolj mirna in sproščena...
vzgoja... Tud js bi se lahko ful razpisala na to temo... Včasih tud js razmišljam, če delam prav... Mene tamali ful suče okrog prsta, pri nekaterih stvareh pa niti pod razno ne popuščam. J. tud ni veliko doma, ampak se mi zdi, da ga vseeno posluša in upošteva v enaki meni kot mene. Babice in dedki so sicer popustljivejši in ga bolj razvajajo, se pa tam tud drugače obnaša. Je ko angelček!

Ko se pa midva prikaževa, začne pa rožičke kazat...
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 2.7.2008 14:24:05 >