Evo me, mi je ratalo prit za računalnik
Najprej vsem lepa hvala za lepe želje za našo hiško
Ovnica, jst dajem Izi babylove mleko z okusom jabolka, pa se meni zdi, da nima nič kaj okusa po njem, tudi vonj je tak kot prej
, Iza sploh ni pokazala, da je kakšna razlika, ko sem ga zamnejala, tako, da pomojem lahko mirne volje daš ta mlekec
Iza ga pije zjutraj nekje okoli 7.30 - to je v bistvu njen zajtrk, potem pa dobi okoli 10ih sadno malico.
Tašonka hvala za kartico
, je že pripopana na kuhinjskih vratih
Čestitke 8. mesečnikom
Iza se bliža svojemu 9. mesecu, še 5 dni
, res gre hitro!
Iza spančka, ati pa razbija steno na hiški, si je nesu zraven prenosni kasetnik in ene stare kasete(stari rock) in pomojem se ima prav fino
, muzika mu daje ritem in moč
Priden naš ati!
Se pa moram pohvalit, da je Iza včeraj naredila premik po vseh štirih, je pogruntala, da gre po kolenih fino čez ovire, ampak ker je po trebuhu hitreje se potem hitro vrže iz vseh štirih in šiba dalje. Svojo tehniko plazenja je izboljšala in se potiska izmenično z obema nogicama, gre kot pravi specialec
Zobka pa še nimamo nobenega
Čestitke Klavdiji za zobek
Kravje mleko: jst ga dajem Izi zelo previdno in sicer sem ji ga začela najprej dajat v pire krompirček, ker ni imela nobene reakcije, sem ji ga počasi začela dajat za popoldansko malico tako, da ji nadrobim prepečenček in ji ga zalijem z toplim mlekcem. Iza ma tako malico zelo rada
Sem pa tudi zlo vesela, ker je začela jest večje koščke, kar je za njo, ker nima zobkov, pravi napredek. Tako ji nič več ne miksam, ampak samo z vilčko zmečkam hrano. Mesek(piščanček ali puranček) ji pa malo narežem z nožem na majhne koščke. Najraje ima stročji fižol, grah, bučke, krompirček, rada ima tudi polnozrnat riž. Včeraj sem ji dala ovsene kosmiče in jih je z užitkom pojedla. Dajem ji tudi pol rumenjaka, ponavadi z pire krompirjem in špinačo. Nasploh rada je zelenjavo, na kar sem kr malo ponosna
Puri, si poskusila z stročjim fižolom? Iza tako fino kaka po njem in nič je ne napenja. Pa veliko, veliko vode naj pije čez dan...Upam, da boste kmalu normalno kakali
Vsi prehlajenčki hitro se pozdravite!!!
Mayflower mislim na vas!
Rahelca pejdi k zdravniku, če ne bom huda
Ne res, brez heca, to so resne stvari in pejdi, da te lepo do konca poštimajo, če je pa vse vredu pa še toliko bolje
Babike mislim na vas!!! Ina moram povedat, da mi je žal, ker nisem uspela na srečanje
Smo šli tisti dan v Sveo naročit kuhinjo in nam ni zneslo še v MB. Sem absolutno za piknik drugo leto spomladi
Slikice so super, sem jih z veseljem pogledala
Lepo bodite!
Tinka