Dan! Smo padle na drugo stran
!
IZVIRNO SPOROČILO: bobika
AjdaN: kako kaj smrkavca?
Kar v redu. Smo dobili pumpico - Rija hvalaaaaaaaaaaa! Res potegne ven svega in svašta

. JE pa en drug problem - ne paše na Vorwerk, ker ima ovalne cevi

. Na srečo je tašča spodaj in imamo njen sesalc na posodo

.
TA drug problem je pa ta, da ati neče držat Lovra, ker on pa ne bo gledal kako otroka matram in kako ga bom še kej poškodvala

. Tako da se sama pobijam z njim, ko brca kot

, pa vpije pa zganja vsesplošno histerijo

. Sem pa danse sprobala pumpico še na Ani in ni niti zajavkala - samo malo pisano je pogledala, ko je smrkelj potegnilo ven

. Tako da me nobeden več ne prepriča, da "ubogega" mulčka taaaaako strašno boli!
Smo imeli pa včeraj zvečer z Anči veselico - je vreščala celi 2h, potem zaspala za dobre pol urce, pa spet pol ure vreščanja

. Nimam pojma kaj ji je bilo

. Sem že študirala al čmo it v dežurno al kaj?! No potem se je pa ob polnoči pomirila pa zaspala. Po mojem jo je nekaj zvijalo, ker sem prav čutila kako se ji pretaka v želodčku! Upam, da ji ne škoduje Aptamil

.
Lovro je pa brez problema spal celo noč, čeprav ima še vedno zabasan nosek!
Trenutno pa Anči spi lepotni spanec

. Lovro je pa spodaj pri tašči. Sta bila zunaj pa se je dež ulil! Klinc pa tako vreme!
TAši si dans že kaj boljše? Jaz bom tudi dans skoraj cel dan sama

. Vreme "enkratno", ven ne bomo mogl, pa še oba smrkljasta in tečna

. JUHUHU!
Ja "bigfoota" imamo pa res

. PA Ana po mojem ne bo dosti boljša - že zdaj ima veliko nogico. Ampak upam, da se je tamalemu končno malo ustavilo no

. Čas bi že bil!
RAhelca saj minimalno roza barve jaz tudi še prenesem, al pa če je kombinirana s kakšno olivno zeleno mi je tudi ful lepo - ko smo pa dobil za darilo eno lušno trenerko od Clara + majčko, so me pa kar oči zabolele - taka divje roza!!! Ampak bo nosila kaj pa naj?! Saj je kvalitetna zadeva - ne bom zdaj denarja preč metala, zato da ne bo "rozika"

.
No tako, deževen pozdravček vsem skupaj!