Čisto na hitro še od mene, sam toliko da vam povem, da prvič v življenju sovražim službo in obžalujem, da nisem sprejela ponujene bolniške. Se mi nič več ne da in z mislimi sem že čisto drugje, tukaj pa bi radi, da rešim vsa sranja in probleme tega sveta preden grem
Draja, oprosti, da se zdaj doma smejim tem besedam, ampak kot bi sebe poslusala zadnje 3 tedne v sluzbi

Ampak smo

babnice prevec pametne in ne poslusamo drugih, pa bomo pridne in delale do konca in se naprej, ker smo odgvoorne ,.. bla bla.. tocno vem, kaj mislis.. Ves kaj, vzami pa vsaj kaksen dan off, res se splaca.
Jaz sem se malo spametovala - sem prej napisala, da grem v sluzbo, sem se oblekla, namaskarala (make up) in sla prej se s psom na sprehod. In mene spet tko cudno dol tisci.. In ramisljam, ja da moram v lsuzbo, .... In sem se odlocila, da pac ne grem, da je moja pikica veliko bolj pomembna! In bom na izi doma. Hocm pocakat na dopolnjen 37 teden, pa ce do naslednje sobote samo lezim.
Hehehe pa tole glede hrane, midva sva si tudi naredila super kosilo - gambere v posebni omaki in pomljackala vse + pol kozaraca sampanca je padlo. Pol sva pa ceu popoldne klela, ker omaka vsebuje ful cesna

in se okusa ni dalo znebit.
Slumpo, jaz imam pa za zdaj zlikano vse

Kok sem bila srecna.