19.02.2007, 12:07
7450
Baby Swaddling Blanket in The Ivory Design
Baby care professionals have known for centuries that Swaddling is the first step to calming young babies.
Swaddled babies are soothed faster and stay calm longer. Babies that are properly swaddled can sleep through the night sooner. Calm, swaddled babies tend to brestfeed better. Parents and caregivers are under less stress with a happily swaddled baby. This item is suitable for use right from when your baby is born. When your baby begins to kick off the covers, it's a sign they no longer appreciate being bundled snugly. The blanket has a padded mat which gives more support to the head and back and provides easier handling of baby from one adult to another. Fabrics are very breathable and stand up wash after wash.
How to use Sleepythings baby “SleepySwaddler”: Open “SleepySwaddler” Blanket with one triangle on top, one on bottom and two on the sides. Lay your baby with their head positioned towards the centre of the upper triangle. Fold the bottom triangle over your baby's legs and tummy. Fold one side triangle across your baby's tummy. Fold over the other side triangle across baby's tummy and fasten with the lace with the soft Velcro closure. That's it! Baby is snuggled up ready to go.

sploh pa v začetku in v sredini marca
) in to še ko bom v porodnišnici, saj tokrat nameravam 24 ur po porodu domov. Imam že vse splanirano in če bo vse ok grem po porodu domov. Seveda govorim v primeru, da je stanje po porodu bp, porod naraven brez kakršnihkoli sredstev z kasnejšimi možnimi učinki itd.
in
!
Slumpo, vis, pa sta dve, ki imate bebice zaenkrat v medenicni vstavi. Upam, da se obema prekotali bebica v glavicno, drugace pa morata vedit, da je vajina bebica ze zdaj med posebnezi
Kok prej pa naj bi se trebuh spustil. Ene pravijo tik pred porodom..
Ker je to moja prva nosečnost niti ne vem kaj lahko pričakujem. Poroda se ne bojim, pravzaprav že komaj čakam, da spoznam svojo pikico, pa da vidimo kdo je imel prav pri napovedovanju spola
Upam, da bodo vsaj toliko uvidevni, da se ne bodo pojavili že v porodnišnici oz. na vratih še isti trenutek, ko bom prišla domov
.
iskat in prinesel k nama, ampak se je le premetavala
, imam ogromno zlahto, pa me cist nic ne zanima. Mami in moj vesta, da nocem obiskov, pa tudi to, da ko bom doma najmanj en teden nema nekega hostinga pri nas. Takrat je cas za nas 3. Ce bom pa razpolozena, pa se bom zmenila za kaksen kratek obisk meni in mojemu najblizjih. Predvsem pa ne bom zganjala gospodinje in skrbela za goste takrat - kava, caj, sok, cvek, pogledat bebico in thats it. Nic valjanja po rokah, pa lubckanja, pa po moznosti zbuditi otroka, da se ga vidi ...
, ampak očitno premal :), je bil pa ful navdušen, ker je bla to akcija po zelo dolgem času.
Ne, nikjer nikogar - potem pa, ko bo pikica rojena se bodo pa kar naenkrat vsi pojavili na vratih!!
je tisti dan prišla samo moja mami, tako da mi je bilo kar dolgčas. Seveda vse v svojih mejah, ne da imaš polno sobo sorodnikov