Erna,čestitke za fantka
Spet so v vodstvu fantje. Bom mogla it rodit počasi,da se stanje uravnovesi
.
Evo,sem celo popoldne luftala okrog,šla z možem na teren in upala,da me na cesti malo pretrese in se začne kaj dogajat. Pa ni za bat,ker je še vse mirno.
Vsake toliko časa me spodaj špikne,zaboli,imam bolečine,ki so podobne menstrualnim in to je to. Potem pa nič več
. Bomo zgleda kar čakala na PDP.
Mala je pa danes bolj mirna,moje razpoloženje je pa spremenjivo
.
Samo iščem kaj bi še lahko pospravila,mislim,da bom jutri spet sesala
.
tinaaja,lepo da sem ti dala idejo za kosilo. Je bilo dobro? Jaz pa po kosilu pojem en kinder country,problem je le v tem,da je malo majhna ploščica,se pa ne branim niti milke.
Čez dva dni komaj čakam pregled,ampak kaj bodo gledali pa ne vem. Glede na to,da še nisem čez rok po moje ne bom imela ctg,upam,da me vsaj pregleda,če sem kaj odprta.
Punce,vidim,da se pri vseh nekaj dogaja in da vam kar obljubljajo dogajanje v naslednjih dneh. Kaj,ali bom sama ostala tle na forumu al kaj? A ne bi še meni kdo kaj obljubil
Žabika,lepo da boste do konca tedna že trije. Je fino,če veš vsaj približno kdaj bo.
Glede dude pa sem poslušala vaše nasvete-duda je v neseserju ampak zdaj vidim da bi bilo pametno imeti Aventovo in Nukovo,jaz imam pa samo Aventovo. Mogoče je pa sploh ne bomo potrebovali. Zdaj pa res ne grem še po trgovincah dude kupovat. Samo še hladilnik polnim,drugega nič
.
Jaz se bom tud verjetno zjokala
,ko bom dobila našo punčko v naročje-sploh ker se zjočem ob vsakem porodu,ki ga vidim na tv ali netu. Kaj šele na svojem.
Komaj čakam.