Drage moje
,
včeraj smo imeli samo generalko. Sem tako žalostna, ker sem mislila, da bom imela danes že svojega razgrajača v naročju, ampak je navihan mali vražiček ostal v trebuščku.
Sva se pa z
zvečer ob enajstih odpravila v P, ker sem čutila popadke nekje na 7,6,5 minut. Sicer so bili boleči, ampak ne toliko, da bi se zvijala od bolečin. No, v P me je pregledala in sem bila še čisto zaprta, ctg je pokazal popadke, ampak je sestra rekla, da nimajo kaj, ker očitno še niso dovolj močni, da pa se zna zgoditi, da se že ponoči vrnem nazaj, ker se bo stopnjevalo. Lahko pa tudi da se bo vse umirilo in spet začelo danes ali jutri. Do konca tedna pa naj bi kar sigurno cartala. Med drugim se ji je zdelo ful čudno, da me je moja G naročila na pregled šele v ponedeljek, če bom že toliko dni čez rok.
V glavnem ob enih ponoči sva bila že doma in sva šla pančkat. Živčki so se umirili, popadkov sem se že kar navadila in z njimi zaspala, stopnjevali se pa niso. Očitno se je vse umirilo. Mali že sedaj vrti mamico okoli prsta. Bolečina v trebuhu in križu se še vedno pojavlja, vendar ne redno in ne močna. Mogoče se bo pa proti večeru začelo spet kaj dogajati. Ne morem verjeti, da z veseljem pričakujem močnejše bolečine... kdo bi si mislil, a ne.
A-N-J-A, pri tebi gre očitno bolj zares. Čakamo novičke.
Tinaaja, mislim, da si se prav odločila. Jaz tudi ne bi hotela, da mi sprožijo, če še ni bi bila čez rok.
Žabika, a vidva se pa takole navajata na nočno vstajanje? Upam, da bo s tvojim kužatom kmalu vse o.k., drugače bosta imela kar precej dela, ko se vam pridruži junior.
Gio, zgleda, da se tvoje telo tudi počasi pripravlja na "ta zaresne" popadke. Upam, da jih začutiš čimprej, drugače pa bo jutrišnji ctg pokazal, kako daleč si.
Amy26, Draja, pustita prahec ležati tam kot je in raje zabušavajta. Jaz bom danes cel dan ležala pred TV-jem in z laptopom, da bom na tekočem, če se bo pri marčevkah rodilo kakšno novo bitjece.
Slumpo, tebe tudi matrajo takšni in drugačni znaki, ki si jih ne znaš razložiti. A ni to že kar malo mučno? A misliš, da si jih že kar same malo umišljamo od nestrpnosti?
Marjetki čestitke za Kajo