Vse, ki vas skrbijo gibi -sem sla delat valda studijo zase, ko sem se odloccalaza sprozitev: pokazatelji stanja otroka so: CTG, UZ (zrelost posteljice, kolicina plodovnice, kako rastejo) in gibi. Vse skupaj, da neko sliko, kaj dogaja. Jaz ce delam ne cutim tok pikice, bolj ce lezim in podobno. Zjutraj se je cist polenila, sem ze napadla milko z rizem danes
, ker nisem zdrava,c e je zjutraj ne zacutim. Ponavadi je ze v pojstli dala nekaj od sebe, zadnji teden pa sele v naslednji uri. cutim pa predvsem (ce ne samo), kako me z nogico buta v desni bok in spodaj rokice. Morda se kdaj naredi kaksna bula, ampak ne znam definirat od cesa.
Zabika, ja akcija bo
Vse kaze, da bodo sli nasi plani glede deljenja sob po gobe, ker smo se tko lepo razporedile
Drzi se pa le javi, kako bo slo!
Skacica, se tukaj torej
Jaz sem zjutraj mislila, da me boli kot pri M, pa se je po obisku stranisca tud vse razblinilo
Dajadada, kdaj so pa tebi rekli, da bi ti sprozili, ce se ne bo zacelo naravno?
Jaz imam se vedno rjav izcedek po tistem pregledu
Malsem zalostna, ker ne vem, a je res sel cep al ne. nekako mi to daje upanje, da se bo kmal zacelo, sam kaj pa ce ni bil cep. Izcedka nisem imela tazga, mislim, da ni bila koagulirana kri, ker ta (kolikor se spomnim) ni v stilu sluzi - vlecljiva, zdaj pa naj ugibam ... no, v roku 2 tednov bom ze vedela a ne