Dskubin in Alfa75, čestitke
Dolgolaska je tudi verjetno do sedaj že srečna mamica. Čestitke!!!
Žabika, naj se vse izteče tako kot si si želela v najlepših sanjah.
Gibi: Naš mali tako nori, da me že vse boli. Sploh zvečer naredi tak žur v trebuščku, da me že kar v križu začne boleti in potem spet mislim, da se je mogoče začelo.
Amy26, vidim, da si tudi že kar nestrpna, pa imaš še 10 dni do roka. Upam, da ne boš spet čez PDP kot pri Aleksu.
Draja, to pa še nisem slišala, da naj bi se gibi po 18 uri ne šteli. A ni vseeno kdaj se
giblje, važno da se. Ima pa tudi vsak G neko svojo razlago
.
Tvoja letalska družba je pa očitno le imela let na 8.3., samo se šele zdaj javljajo potnice. In tudi danes 15.3. se jih je nekaj vkrcalo. Bravo!!!
Tinaaja, moja G je rekla, da naj bi v ljubljanski P sprožili 10 dni po roku. Mene pa skrbi, ker mi je rok prestavila na 13.3. in ne verjamem, da je pravi. Zato imam tudi tukaj na forumu napisan rok 9.3., ker sem si takega izračunala glede na 34 dnevni ciklus, pa tudi na nuhalni je bil tak postavljen. Po ZM pa sem imela rok že 3.3. Zato me ful skrbi, ker imam pregled pri G šele v ponedeljek, ko bom po moje že 10 dni čez rok in zadnji ctg sem imela v ponedeljek, ko je bilo še vse videti o.k. Glede na številne gibe tudi še ni panike, ampak se bojim, da se lahko do ponedeljka še vse zelo spremeni in da mali ne bo imel več pravih pogojev v bušiju. Pri Žabiki je bila podobna situacija z roki, pa so ji določili sprožitev, ker naj bi bila od njenega prvega roka 2.3. danes že 14 dni čez. Moja G pa očitno ne razmišlja tako. Mislim, da bi morala imeti vsaj še en ctg vmes, ne pa kar čakati od ponedeljka do ponedeljka.
Na spontani porod pa zaenkrat pri meni še nič ne kaže. Razen ponedeljkove večerne lažne akcije se ne kažejo nobeni znaki, niti čep, niti redni popadki, samo občasno otrdevanje in bolečine v trebuhu in križu.