Jutro ...
Kaj naj recem, midva sva bila cist v tem, da bo kaksna akcija,tudi s kengurujko sva se pogovorila, kako in kaj. Zvecer je imela tak kraval, da bi se s svojimi liki in figurami ziher brez problema vpisala na Akademijo kot kiparka... Potem smo zaspali.. Prislo je zgleda do pomote v komunikaciji, ker je ona najino zeljo po akciji razumela kot rave party in se uspesno zurkala ponoci, midva pa sva neuspesno cakala na kaksen popadek
No nisva ga se docakala... Tko da cakam danes na kontrolo.
Dajadada, a so imeli Zappa v akciji? A ni to ala marela,ki jo lahko uporabljas sele kasneje? Sta imela kar posten nakup
Amy, upam, da se Aleks pocajta.. Mene nekaj hoce grlo bolet, sem ze na caju.
Skacica, ja, do konca tedna bi lahko bila, mi je babca rekla, da je moja G njej rekla, da mi lahko v nedejo sprozijo, ce bom zelela... Joj, kok upam, da bi slo naravno. Jaz imam celo nosecnost zeljo po fast foodu, se posebej pomfriju.. Jaz tud govorim, da bom po porodu pazila, sploh da bodo sli kg lazje dol in seveda primarno, da bebica ne bo imela problemov s prebavo. tebe pa € tiscijo
jaz tud zapravljam sam vecje vsote - namrec, morala sem kupit gume za avto, servis moram narest, pa tko.. tko da me pol vse to mal drzi stran od trgovin.. pa tud nic ne rabim, in vse kar bi kupila je dodatno,pa bom mal se pocakala. Pa zelim si popolnoma prenovit svojo garderobo, tko da je treba najprej dol dat posledice nosecnosti in pol it na julijske razprodaje
A se je kaksni Zabika oglasila?
VMS - si se tukaj?
Gio?
Danes nobena ni napisala kot da ima pdp... Se bodo pa pocasi vrnile Mooneve, tejcica, erna - mamice, cakamo na vas in vase izkusnje
Vrtnica, Soncek78, kako sta pa vidve danes? Malfore se imata, ampak veliko pa spet ne. Jaz sem skoz mislila,da bom rodila prej, zdaj sem pa en dan pred pdp..