Evo mene, da vam na hitro dokler sonce spančka povem svojo zgodbo...
..........začelo se je v sredo ob dveh popoldan, ko me je začelo malo močneje boleti v spodnjem delu trebuha in v križu, nakar sem šla še ene šestkrat na wc, potem sem se vam še javila in poklicala svojega možeka v službo naj malo pohiti..........
Ob treh sma se odpravila in vedno močneje me je pritiskalo dol, takšen občutek, kot da te stalno tišči na veliko potrebo pa ne moreš........ ob pol štirih sma prispela v porodnišnico, kjer so me takoj sprejeli na ctg, njega pa poslali ven da počaka, sestra me je priklopila gor in šla, nikjer nikogar, mene je pa vedno bolj šraufalo da sem še komaj ležala na boku, končno je po pol ure prišla sestra ki ni niti omenila če imam že prave popadke kaj je pokazala ctg nič, samo prinesla mi je spalno srajco, obrisačo in natikače, ter dve vrečki da sharnim svoje stvari......
Ok sem šla pod tuš, ko se mi je kar naenkrat ulila kri in takšen velik čep obenem pa me je grozno pritisnilo na blato, hitro grem izpod tuša, za mano kaplja kri, hočem na blato pa ne gre, boli me ko sam
, noben položaj mi več ni pasal, kri je še vedno tekla in vedno bolj je bolelo, nisem mogla več ne ležat ne stat, samo hoja mi je pasala, pa še to ne več po nekja časa. Šla sem ven na hodnik, da bi poklicala sestro in jo vprašala kam naj zdaj grem, če me bo kdo pregledal..... v tistem pa kar naenkrat začutim nekja toplega med nogami.. voda... in to ogromno vode sredi hodnika in nikjer nikogar, zagledala me je sestra ki je slučajno šla mimo in sem ji razložla stvari pa je rekla, ja nič hudega kar uležite se tam in počakjte na zdravnico da vas pregleda.
Baje so ravno takrat imeli štiri porode, bile pa so samo dve zdravnice in dve babice, halo..........
Šla sem nazaj v sobo in odprla okno, saj mi je manjkalo zraka, pod oknom pa moj srček, ki ni imel pojma kaj se z mano dogaja saj mu nobeden ni nič povedal, razložla sem mu stvari in šel je noter iskat sestro, ko je je končno našel je prišla do mene in rekla naj se pomirim in počakam na zdravnico.