Amy26, a ti pa kar takole pogumno sneg kidat? Veš, da sem jaz tudi že razmišljala, da bi mogoče pospešila, ampak se bojim, da bi me samo vse bolelo, pozitivnega učinka pa nobenega.
Pri nas je tudi včeraj zvečer zmanjkalo elektrike in sva prižgala svečke in po nasvetu G stopila v akcijo
. Ma, prav nič ne pomaga
. Je pa blo luštno in zdaj itak kakšnih 6 tednov ne bo nič, razen če se danes še enkrat spraviva.
Tinaaja, jaz še vedno ne vem, kaj naj. V bistvu še kar upam, da bo šlo spontano, če še malo počakam. In tudi
se menda dobro godi. Se bojim, da bi me jutri itak domov poslali, ker še nisem odprta in ker se plod dobro giblje. In potem bi me na sproženje naročili v petek, ko sem uradno 10 dni čez rok. Če pa grem v četrtek, imam pa občutek, da me bodo kar zihr obdržali, mogoče se celo še malo bolj odprem do takrat. Moj
pravi naj grem kar jutri, ker je ravno prvi pomladni dan (čeprav zunaj ne kaže tako...tale sneg groza, upam, da ga kmalu pobere, da ne bomo notri tičale in samo gledale vozičkov).
Joj, ne vem, ne vem. Sem prebrala že vse možne odgovore Pušenjaka na MON-u in se mi zdi, da mi on jutri še ne bi sprožil.
Draja, mene tudi danes ne spravi nič drugega ven na sneg kot začetek poroda. Potem bi prav z veseljem šibala. Pa pošlji
v trgovino in lekarno.
Midva tudi nimava nobenega pajacka za malega. Snega pa res nisem pričakovala. Ma, ga bomo pa v kakšno debelejšo dekico ali dve zavili, pa bo na toplem. Na poti iz porodnišnice mu sigurno ne bo premrzlo, itak bo očka zahajcu v avtu, ven pa zgleda še nekaj časa ne bomo šli, če se bo takšno vreme nadaljevalo.
< Sporočilo je popravil Dajadada -- 20.3.2007 10:42:09 >